mba studij / Posao, studiranje i majčinstvo – uz dobru organizaciju sve se može

Image

Lucija je uspjela sve - istodobno raditi, studirati, stručno se usavršavati u Singapuru, i postati majkom. Kaže: „Smatram da mi je ZŠEM pružio jedinstvenu priliku“.

27.6.2022.
0:01
VOYO logo

Za usavršavanje u području turizma, hotelijerstva i organizacije događanja odlučila se Lucija Grga (Šimek) koja je svoju karijeru započela u obiteljskoj firmi Galija Turist, a kasnije ju nastavila u restoranu Barrel. Od malih nogu učena je poslu te je do svoje 26-e godine prošla gotova sva područja poslovanja u turizmu. Kada je tražila željeni studij jedan od kriterija bila je i mogućnost razmjene što je Luciju dovelo, ne samo do Zagrebačke škole ekonomije i managementa nego i do Singapura u kojem je provela prekrasna četiri mjeseca studirajući na jednom od najboljih svjetskih fakulteta. Razmjena joj je omogućila i upoznavanje s ovim dijelom svijeta i razumijevanje uspješnih poslovnih modela koji se primjenjuju u jednom od najperspektivnijih svjetskih središta.

Image
Image

MBA studij je poboljšao moje teorijsko i praktično znanje iz turizma i općenito poslovnog upravljanja, a tijekom studija sam proširila svoju poslovnu mrežu koja mi uvelike pomaže u daljnjem poslovanju. Usavršila sam svoje komunikacijske vještine, otvorila se timskom radu te naučila kako voditi svoj radni tim.“ – ističe Lucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kako je upisala MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa Luciji su se otvorile brojne mogućnosti za posao i u drugim organizacijama čime su porasli njezini prihodi. Tijekom studija Lucija je dobila i prinovu što je uz veliko veselje zahtijevalo i dobru organizaciju studentskih, poslovnih i obiteljskih obveza.

Image

Sva muka i trud kroz koju sam prolazila ipak je značila da nešto dobro radim, a to „dobro“ je na kraju ispalo savršeno. Najvažnije je da žena uzme i vrijeme za sebe pa iako i onih pola sata kad dijete zaspe. Ne mogu reći da nisam bila pod stresom, ali mogu reći da se isplatilo jer sam u tom periodu imala veliku pomoć od strane svojih bližnjih i mentorice Matee Hanžek.“ – ističe Lucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znanja stečena na MBA studiju, kako na ZŠEM-u tako i u Singapuru, primjenjiva su i koriste Luciji u daljnjem razvoju obiteljskog poslovanja koje se konstantno širi. Planiran je i veliki projekt koji zahtijeva angažman osoba s višegodišnjim iskustvom te reorganizaciju cjelokupnog poslovanja u skladu s promjenama u poslovnom okruženju. Ispred Lucije su izazovni projekti koje s nestrpljenjem čeka i veseli se njihovoj realizaciji.

Sa svim mogućnostima koje Zagrebačka škola ekonomije i managementa pruža svojim studentima MBA programa možete se upoznati na MBA Open Dayu koji se održava u četvrtak 30. lipnja 2022. s početkom u 19.30 sati. Više o MBA Open Dayu pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

www.zsem.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo