OTKRIJTE TAJNU

27.10.2021.
8:39

Sve je počelo 1910. godine. Darwil je bio vizija Darka Wilfana, koji je sanjao da ima sat sa slovima svog imena. Wilfan je otputovao u Chiasso u Švicarsku u tvornicu satova koja je proizvodila precizne kalibre i kvalitetne švicarske satove kako bi stvorila prve satove i satove Darwil. Zajedno su iznijeli na tržište njegov prvi sat, jedan, od mnogih koji će ga slijediti, koji će nositi njegove inicijale kao dio imena robne marke: Dar-Wil.

Sve je počelo 1910. godine. Darwil je bio vizija Darka Wilfana, koji je sanjao da ima sat sa slovima svog imena (DAR-WIL). Wilfan je otputovao u Chiasso u Švicarsku u tvornicu satova koja je proizvodila precizne kalibre i kvalitetne švicarske satove kako bi stvorila prve satove i satove Darwil.

Poštujući svoju stoljetnu povijest i opsežnu arhivu, jedan od najistaknutijih Darwil dizajna ponovno izlazi iz prošlosti kako bi premostio eleganciju prošlih vremena i današnjeg zeitgeista.

Prvi put objavljen 1970-ih, inspiriran popularnim filmovima o tajnim agentima toga doba, obuhvaća odvažnu prirodu čovjeka koji pobjeđuje svaki izazov, ne pravi kompromise i zna što želi. Ova kolekcija utjelovljuje odvažnost čovjeka koji je uvijek u pokretu.

Asortiman Secret Agent ponovno je rođen s dva izravna vraćanja iz Darwilove arhive, u dva originalna kolorita - grimizno crvenoj i plemenito zelenoj, smješten u jedinstveno oblikovanom kućištu 41,0 x 45,5 mm, naglašenom s raskošnom završnom obradom od zlata.

Svjetlo koje se reflektira na kućištu sa sunčanom četkom naglašava elegantan i jedinstven profil. Okružujući brojčanik nalazi se unutarnji rotacijski prsten, kojim se upravlja vanjskom vijčanom bravom. Ima suptilnu, ali kontrastnu boju, koja privlači pozornost na dvije različite boje brojčanika - grimizno crvenu i plemenito zelenu.

Indeksni markeri s dvostrukom završnom obradom u brončanoj boji nastavljaju se međusobno poigravati sa svjetlom radi stvaranja dubine. U uglačanim dijelovima, u okomito brušenim dijelovima dodaju dodatnu dimenziju estetici sata. Kazaljke i 5-minutni točkići označeni su luminiscentnim materijalom koji emitira dugotrajni žuti sjaj u mračnim uvjetima.

Najistaknutija značajka nalazi se na središnjem dnu brojčanika u kojem se nalazi kalendar s trenutnim prikazom dana. Na vrhu okomitog indikatora nalazi se dnevni prikaz, dok se ispod njega nalazi indikator datuma u crvenom potpisu Secret Agent. Najistaknutiji simbol robne marke, Darwil Crown, prikazan je i na brojčaniku i utisnut na donjoj kruni. Darwil Eagle, simbol slobode, milostivo je utisnut na poleđini kućišta.

Sat zaokružuje tamno smeđi remen od teleće kože koja će se nježno omotati oko zgloba. Glatka, gusta i izuzetno izdržljiva, pristaje svakom satu i korisniku.

Posjetite Darwil.ch sada kako biste osigurali svoju ograničenu kolekciju Secret Agenta! Detalji će biti dostupni samo fanovima!

DARWIL.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali