Portal Nabava.net su još davne 2001. pokrenuli srednjoškolske kolege Josip Maslać i Šime Essert. Portal je u počecima bio samo hobi, dok danas, 20 godina kasnije, broji pola milijuna korisnika mjesečno koji mogu birati između 1,5 milijuna proizvoda.

Iako je Nabava.net započela kao mjesto za uspoređivanje cijena informatičke opreme, danas na ovom portalu možete naći što vam god srce poželi - od auto-moto opreme do ženskih parfema.

Povodom svog 20. rođendana, Nabava.net vam nudi priliku da osvojite preko 50 vrijednih nagrada, među kojima su novi iPhone 12, Xiaomi električni romobil, Huawei fitness narukvica i još mnogo toga.

U nagradnoj igri može sudjelovati svatko s Nabava.net aplikacijom koja je dostupna za Android i Apple uređaje. Preko mobilne aplikacije je potrebno samo odgovoriti na nagradno pitanje, čime ulazite u konkurenciju za jednu od vrijednih nagrada!

Rok za sudjelovanje u nagradnoj igri je do 15.6.2021.
Susjedi iz Slovenije i Srbije mogu gledati ponude i proizvode dostupne u svojim zemljama na portalu Pametno.si, odnosno Pametno.rs.