KNOCKOUT SNOW FESTIVAL

Znamo što ćeš raditi ovog vikenda: Nastup ovih svjetski poznatih DJ-eva u Zagrebu se ne propušta!

Za svega nekoliko dana u Zagreb stiže svjetski poznati DJ duo Sigma! Uz tvorce megahita “Nobody To Love” imaš priliku partijati ove subote, 1. listopada, u klubu The Best Venue Hall Zagreb, gdje te čeka KnockOut Snow Festival preparty – tulum kojeg se definitivno ne propušta!

Sigma u The Best Venue Hall Zagreb nastupa u sklopu novog klupskog programa Cartel House, koji će ove klupske sezone obogatiti zagrebački noćni život gostovanjima brojnih zvučnih imena elektronske glazbene scene.

Budući da je Sigma headliner šestog izdanja KnockOut Snow Festivala, za 300 najbržih (18+) koji se prijave na ovaj skijaško-glazbeni spektakl, osigurana je besplatna ulaznica za zagrebački nastup Sigme. Za sve ostale, ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kuna za žene/70 kuna za muškarce, odnosno po cijeni od 60/80 kuna na dan eventa.

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

Požuriš li s prijavom, stigneš uhvatiti first minute cijenu – već od 2.390 kuna po osobi, koja vrijedi samo do 30. rujna!

KnockOut Snow Festival

 

Povratak na Net.hr