PROMO

TO MOŽE SAMO WETTPUNKT

Sinoć je u prepunom automat klubu Wettpunkt Picasso u Riječkom Tower Centru upriličena isplata najvećeg jackpota u automat klubovima u Hrvatskoj.

Čertdesetjednogodišnji M.B, otac četvero dijece, osvojio je MEGA Jackpot od gotovo milijun kuna odnosno 998.517,07 kuna.  To je drugi Wettpunkt milijunaš jer je prije samo dva mjeseca dobitak od 992.593,59 kuna isplaćen u zagrebačkom automat klubu u Branimir Centru. Wettpunkt, osim ova dva, ima i novootvoreni, luksuzno uređeni automat klub u City Centru One u Splitu.

Dobitnik je stigao u društvu supruge i prijatela. „Dolazim ovdje od otvaranja kluba zbog dobre atmosfere i ugodnog ambijenta, odigram sto, dvijesto kuna neki put i malo više, nekad dobijem a ponekad izgubim… Imamo četvero djece, ovim ćemo riješit stambeno pitanje, ostati će nešto  za dijecu i počastiti prijatelje i rodbinu“ – dodaje sretna supruga.

Voditelj automat kluba Wettpunkt Picasso gospodin Kristian Pribanić objasnio nam ja sistem Jackpotova, imamo četiri nivoa jackpotova, Power Jackpot koji „pada“ svaki dan, Silver koji pada jedanput tjedno, Gold jedanput mjesečno i Mega jednput godišnje.

Na svečanosti je bio i direktor Wettpunkta u Hrvatskoj, Gospodin Goran Šestan koji je samo kratko dodao: naši gosti ostvaruju najveće dobitke u Hrvatskoj, to može samo Wettpunkt.

Povratak na Net.hr