PROMO

Opremite kozmetičku torbicu za jesen

Od 3. do 6. rujna. u dm-u ostvarite 30 % popusta na dekorativnu kozmetiku.

Temperature vani još uvijek ne daju naslutiti dolazak hladnijih dana, no obojeno lišće na cestama i u parkovima pokazuje kako nam se uskoro bliži još jedna jesen. S dolaskom hladnijih dana polako ćemo u svoje ormare slagati deblje odjevne predmete, najčešće u jesenskim tonovima, a na noge biti prisiljeni staviti topliju obuću koja će sigurno odolijevati vremenskim prilikama.

Kako mijenjamo obuću i odjeću, i kozmetičku bismo torbicu trebali opremiti za hladnije dane. U pomoć prilikom priprema i kupnje dekorativnih alatki za jesen pristiže i dm. Svi članovi Svijeta prednosti, koji u razdoblju od 3. do 6. rujna posjete dm prodavaonice, mogu ostvariti 30 % popusta pri kupnji proizvoda dekorativne kozmetike.

Među brojnim proizvodima poznatih brendova dekorativne kozmetike, članovi Svijeta prednosti tako mogu isprobati najtraženije nijanse ove jeseni po sniženim cijenama – od tamnih boja višnje i šljive do brončanog sjenila na očima te rumenila  koja će vašim obrazima dati dodatni sjaj. Ove se jeseni preporučuje i nešto lakši „smokey eyes“ koji ćete dobiti povlačenjem smeđe i crne olovke za oči.

Pritom pripazite da i svoje nokte prilagodite jesenskim tonovima; od neonskih i vrlo upadljivih ljetnih boja, vrijeme je da pređete na nešto tamnije i zagasitije nijanse koje će i dalje isticati vašu tamniju put i dobro se uklopiti u vaš cijeli look.

Jesen, koja sa sobom donosi brojne promjene u zraku, prava je prilika da i mi u nju zakoračimo promijenjenog ruha, pa čak i ako ste među onima koji teže pristaju na promjene i radije se drže sigurnih i već iskušanih puteva.

U dm-u je ovu jesen promjena zajamčena!

Povratak na Net.hr