Velika promocija Makita LXT 18v baterija i punjača / Jedna baterija za više od 360 alata

15.9.2021.
8:25

Najveći asortiman akumulatorskih profesionalnih alata na tržištu. Više od 360 alata pogonjenih Makita LXT baterijom. Sve za dom i vrt, obrt i industriju.
Pouzdana Li-ion tehnologija dostupna za svakoga.

S oduševljenjem Vam predstavljamo veliku promociju LXT 18V akumulatora kapaciteta 3Ah, 5Ah i 6Ah te brzih punjača za jedan ili dva akumulatora. U kombinaciji s posebnim ponudama aku alata, sigurni smo kako ćete ovdje pronaći nešto za sebe. Posjetite nas na internetu ili se jednostavno javite kod svakog boljeg trgovca alatima u Hrvatskoj.

Još prije koju godinu, to je bila budućnost, moderna i, nerijetko, cjenovno nedostupna tehnologija o kojoj su mnogi korisnici alata mogli samo čitati. U vrlo kratko vrijeme Makita LXT tehnologija alata, baterija i brzih punjača pretvorila se u svakodnevicu dostupnu kako profesionalnim tako i „uradi sam“ korisnicima.

Zahvaljujući napretku, danas je gotovo nemoguće pronaći posao/zadatak za čije rješenje ne postoji odgovarajući alat u Makita LXT asortimanu. Navedeno uključuje kompletan asortiman alata za građevinare, montere, električare, stolare, kućne majstore, a također i kompletan asortiman alata za vrt, voćnjak te šumu…

Dobrodošli ste posjetiti nas na Internet adresama: www.tena-g.hr / www.makita.hr kako biste se i sami uvjerili u široku promo ponudu Makita akumulatorskih alata.

Od Z promocije s „golim“ alatima (za one koji već imaju alate iz LXT platforme pa im ne trebaju nove baterije i punjači), setova alata s priborom, sve do setova s kombinacijom više aku alata za pojedina zanimanja.
Promocija počinje 13.09. i traje do 30.10.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali