uzrast od 18 do 23 godina / GERMANIA SPORT OKUPLJA DREAM TEAM TALENATA – PRIJAVI SE ZA STIPENDIJU!

Mlade nade uzrasta od 18 do 23 godine mogu se prijaviti na pr@germaniasport.hr do 1. 7. 2021.

9.6.2021.
0:05

Genijalnost nema cijenu! Studij u inozemstvu, dodatno usavršavanje,  umjetnost, sport,… Sve od navedenog iziskuje velika financijska odricanja i nažalost mnogim mladim talentima je upravo iz toga razloga onemogućeno daljnje napredovanje. Stoga će Germania Sport kao društveno odgovorna tvrtka omogućiti da najveći talenti u zemlji mogu i dalje napredovati u onome u čemu su najbolji!  

Mlade nade uzrasta od 18 do 23 godina, koje su postigle izuzetne rezultate u bilo kojem području, te koje svojom osobnošću iskaču iz mase, imaju mogućnost konkuriranja za jednogodišnju stipendiju!

Prijave se dostavljaju na pr@germaniasport.hr, a potrebno je najkasnije do 1. 7. 2021. poslati biografiju, spisak ostvarenih uspjeha, osvojenih nagrada i planove za naredni period.

 „Zadovoljstvo nam je što pokrećemo ovakvu posebnu akciju. Želimo dati vjetar u leđa mladim ljudima na početku njihovih karijera jer upravo oni su budućnost ove zemlje. Germania kao društveno odgovorna tvrtka mnogo ulaže u razvoj sporta, obrazovanja, kulture, ekologije i znanosti, a kroz ovu akciju želimo pružiti kontinuiranu podršku mladima na putu njihovog daljnjeg usavršavanja“, naglasila je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova.

Germania već provodi niz društveno odgovornih aktivnosti poput Humanitarnog listića u podne, Novih dresova za nove prvake, priključuje se već postojećim društveno odgovornim kampanjama i projektima (Boranka, rad Zaklade Ana Rukavina,..) te kontinuirano donira potrebite kroz donacije – bilo da je riječ o azilima, pučkim kuhinjama, domovima za djecu, bolnicama..

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen