NEM 2017

Poznati datumi za NEM 2017!

Peto izdanje najvažnije regionalne medijske konferencije održat će se od 12. do 15. lipnja 2017.

New Europe Market, najposjećenija konferencija koja okuplja profesionalce iz medijske industrije, po peti put će se održati od 12. do 15. lipnja 2017., u hotelu Dubrovnik Palace.

NEM 2016 obilježilo je deset tematskih panela, dvije specijalne prezentacije NEM-ova dijamantnog sponzora Eutelstata i inovativni Infobip, keynote prezentacija koju je održao jedan od najvećih u industriji-Christoph Mainusch, ekskluzivni intervju s tvorcima jednog od najprestižnijih dokumentaraca u regiji Houston, We Have a Problem, fantastične prilike za uspostavljanje kontakata pod pokroviteljstvom Eutelstata, VIACOM-a i Temma-X te partyji u organizaciji FOX Networks grupe, Viasat Worlda i VICE-a.

Više od 350 kompanija prepoznalo je NEM kao jedinstveno mjesto za stvaranje novih poslovnih prijateljstava, dogovaranje suradnji te dobivanje svježih ideja kroz razgovor s kolegama iz industrije.

Ovogodišnji NEM pamtit će se i po ekskluzivnoj svjetskoj premijeri serije Novine te dogovoru o suradnji između producenata Novina i izraelske tvrtke Keshet International koja je na NEM-u odlučila otkupiti prava za svjetsku distribuciju serije. Važnost NEM-a pri sklapanju novih dogovora dokazala je i objava o širenju VICE-a u sve zemlje regije, kao i informacija da je tvrtka Ginx, dugogodišnji prijatelj NEM-a, sklopila dogovor s britanskim Sky-om i ITV-om o pokretanju novoga sportskog kanala, prvog koji će se u Velikoj Britaniji emitirati 24 sata na dan.

Nakon uspješnog četvrtog izdanja, NEM nastavlja s rastom i predstavljanjem novih poslovnih prilika za svoje sudionike i posjetitelje. U hotelu Dubrovnik Palace po peti put će se okupiti vodeći stručnjaci s polja televizije, menadžeri i članovi uprava televizijskih tvrtki, operateri iz cijele regije, mnogi pripadnici producentske elite te glumačke zvijezde. Kako se NEM profilirao kao market kojem je cilj promovirati  potencijal i mogućnosti Središnje i Istočne Europe, već četiri godine zaredom okuplja najvažnije tvrtke iz regije. Pridružite nam se na NEM-u 2017 i proslavite s nama jubilarnu petu godinu! Budite među prvima, a već sada vam garantiramo najbolju cijenu ako nabavite svoj NEM paket koji uključuje akreditaciju, 3 noćenja i transfer od i do aerodroma.

Primajte i buduća NEM priopćenja kako biste saznali više informacija o panelima, panelistima, sponzorskim i networking prilikama.

Facebook                           Twitter                                LinkedIn                              YouTube

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr