Blagdanska kuharica za maštovitu pripremu bakalara

Jedan od omiljenih ribljih specijaliteta hrvatskih kuharica u predblagdansko doba definitivno je bakalar.

19.12.2012.
10:05
VOYO logo

Upravo zato, za sve gastro avanturiste i one koji žele svom tradicionalnom doživljaju bakalara dodijeliti posve novu dimenziju, Ledo je pripremio inovativnu blagdansku kuharicu koju možete preuzeti na www.ledo.hr.

Iznenadite svoje ukućane i prijatelje sa 7 hrvatskih i 6 inozemnih načina pripreme bakalara, unesite dašak svjetske kuhinje u svoj dom te postanite vrhunski chef uz pomoć savjeta iz Leda. Saznajte kako se bakalar priprema u Norveškoj, zemlji koju možemo nazvati i domovinom bakalara, kako su ga pripremali stari Mlečani ili kako su Španjolci svoje tradicionalno jelo paellu oplemenili upravo bakalarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne morate biti kuharski majstor da biste u tome uspjeli – nekoliko recepata moguće je pripremiti i najosnovnijim vještinama, dok će kroz nekoliko vrlo zahtjevnih recepata i ozbiljniji kuhari doći na svoje. Preuzmite kuharicu s www.ledo.hr i krenite u blagdansku kulinarsku avanturu!

//

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo