Recite zbogom ispadanju kose!

Image
25.1.2021.
10:07
VOYO logo

Svakim češljanjem sve više kose ostaje u vašim rukama? Možete vidjeti tjeme kroz kosu, pojavljuju se područja s manje kose i zalisci vam se povećavaju? Imamo rješenje za vas..

Bujna i zdrava kosa pomaže nam da osjećamo samopouzdano, sretno te zadovoljno u svojoj koži. Nažalost, kada stvari krenu nizbrdo i naše se vlasište počne prorjeđivati, osjećamo se kao da nam sve lađe tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispadanje kose jedna je od najgorih situacija koje nas mogu pogoditi, a može biti uzrokovano pretjeranim stresom koji proživljavamo, hormonalnim promjenama, starenjem ili neprikladnom brigom za kosu. Kako biste uz profesionalnu pomoć što brže oporavili vlasište i potaknuli rast kose, predstavljamo vam Vival Pro B paket protiv ispadanja kose.

Kako biste povratili izgubljenu kosu, obnovili vlasište te potaknuli mladu kosu na rast, potrebno je prije svega pronaći uzrok opadanja kose. Prorjeđivanje kose može biti posljedica starenja, ali i bolesti. Primjerice, alopecija areata je nagla pojava kružnih dijelova vlasišta na kojemu je kosa otpala i više ne raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se u vašem slučaju radi o gubitku kose uslijed bolesti ili kakvog zdravstvenog stanja, potrebno je konzultirati se s liječnikom. Isto tako i prilikom hormonalnih promjena poput policističnih jajnika, ulaska u menopauzu i sl. Uz savjete stručnjaka, važno je koristiti ispravne proizvode te spriječiti opadanje u što ranijoj fazi.

Vival Pro B paket - potpuna njega i pomoć kod ispadanja ili stanjivanja kose

Ovaj paket sadrži učinkovitu formulu koja sprječava ispadanje, potiče rast i regenerira kosu na prirodan način. Njegovi sastojci pomoći će ojačati korijen kose te potaknuti neaktivne folikule na rad kako biste što brže oporavili i vratili izgubljenu kosu.

Vival Pro B namijenjen je za oba spola, a formuliran je i kako bi pomogao kod gubitka kose tipičnog za muškarce. Naime, muškarci mogu već u mladim danima primijetiti gubitak kose, a krivac je najčešće DHT (dihidrotestosteron). Ovaj oblik testosterona uzrokuje zatvaranje folikula kose i stanjivanje kose, protiv čega mogu pomoći jedino pravovremeno djelovanje na smanjenje testosterona, ali i korištenje učinkovitih preparata.

Aktivni sastojci poput vitamina B5, E, B8, A, kukuruznog ulja, biotina te ulja šipka na prirodan način hrane i njeguju vlasište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naručite Vival Pro B paket protiv opadanja kose na Net.hr WebShopu i ostvarite čak 50% popusta

Image

Sadrži moćnu kombinaciju prirodnih sastojaka i vitamina za snažan učinak na zdravlje kose.

Vival Pro B paket sastoji se od šampona, losiona te maske za kosu. Kombinacija sva tri proizvoda pomoći će spriječiti ispadanje kose i stanjivanje vlasi, stoga su svi proizvodi već uključeni u paket. Također, svi proizvodi su sigurni za uporabu jer sadrže prirodne sastojke, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spriječite opadanje i prorjeđivanje kose, naručite Vival Pro B paket protiv ispadanja kose uz 50% popusta. Paket možete naručiti na Net.hr WebShop-u po cijeni od 299 kn.

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do dva radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/519-5844.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo