Play ponuda

VIDEO: / Muška G-točka nalazi se – u uhu

shimmer fallback
24.1.2011.
15:54
Play ponuda

Osim pranja kose, što može biti masaža i meditacija u isto vrijeme, saloni ljepote u Vijetnamu nude i druge usluge, pa tako i 'kopanje' uha. Naravno, i od ovog su napravili egzotičnu umjetnost.

U 'kopanju' jednako uživaju i stranci i domaći, a zadovoljne mušterije prepričavaju da je osjećaj koji proizvodi kvalitetno 'kopanje' jednak osjećaju orgazma. Tome može posvjedočiti i 26-godišnja Nguyen Thi Le Hang, majstorica ovog zanata.

Ona kaže da 'sasvim blizu bubnjića postoji posebno osjetljiva točka. Stimuliranje te točke kod nekih izaziva samo osjećaj škakljanja, dok je drugi doživljavaju vrlo ekstatično'.

Doktor Todd Dray, otorinolaringolog iz Santa Clare, kaže da je sasvim moguće da u uhu postoji G-točka s obzirom 'da je koža na nekim mjestima vrlo tanka, a u uhu su i završeci živaca, pa ta kombinacija može stvoriti vrlo osjetljiva mjesta'.

Zbog toga ni ne čudi da su za vrijeme trajanja i nakon tretmana česte izjave ljubavi, prosidbe i slični izljevi privrženosti prema majstorima ovog umijeća.

U vijetnamskim brijačnicama ovaj melem za uho može koštati i manje od tri dolara, a kvaliteta usluge, naravno, varira.

Doktor Dray upozorava i na zdravstvene rizike koje nevješte ruke ili prečesto korištenje ove usluge mogu imati. U rizike ubraja opasnost od nesteriliziranih alata koji se koriste, a koji mogu prouzročiti infekcije ili u vrlo rijetkim slučajevima prenositi viruse, čak i hepatitis B. Također, učestalo 'kopanje' uha može prekomjerno osušiti uho, što uzrokuje svrab. Loš tretman može gurnuti ušni vosak dublje u uho, što opet može dovesti do infekcije.

Naravno, ozljede do kojih može doći zbog naglih ili nespretnih pokreta nećemo ni spominjati. No, unatoč svim navedenim rizicima, poznavatelji ovog umijeća i vjerni klijenti tvrde da su rizici suviše mali u odnosu na užitke koje donosi vješto 'kopanje' uha.

Ako vas zanima kako to izgleda i koji su sve alati i postupci korišteni, prenosimo video u kojem je sve detaljno objašnjeno i prikazano. Oni osjetljivi na slike oštrih, metalnih predmeta u uhu možda će ovo ipak preskočiti.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Play ponuda
Play ponuda