Šogor joj je nedavno priznao da ju je uvijek volio i da ju nije prebolio iako je od njihove afere prošlo više od 15 godina

Jedna izbezumljena čitateljica obratila se Sunovoj savjetnici za veze Deidre Sanders nakon što joj je suprug saznao da je u mladosti bila u vezi s njegovim bratom.

"Prije nego što sam upoznala sadašnjeg supruga, bila sam u vezi s njegovim bratom. Tajili smo to godinama zbog mog muža, ali sada je sve saznao", napisala je 36-godišnjakinja u uvodu.

Sadašnjeg šogora upoznala je kada je imala 19 godina. "Imali smo uzbudljivu, seksi vezu koja je trajala šest mjeseci. Razišli smo se kada je dobio posao u inozemstvu, nakon čega sam upoznala supruga na poslu. Dvije godine kasnije smo se vjenčali", objasnila je.

Mužev brat vratio se iz inozemstva zbog njihovog vjenčanja. "Zakleo mi se da nikada neće otkriti našu tajnu, ali sada kaže da me oduvijek volio. Moj suprug je bijesan zbog te tajne. Volim ih obojicu", napisala je zbunjena čitateljica.

Prioritet je očuvanje braka

Savjetnica joj je poručila da mnogi osjećaju kombinaciju nesigurnosti i posesivnosti kada saznaju da su njihove bolje polovice bile u vezi s nekim koga poznaju. Ipak, naglašava kako ništa nije pogrešno kod veze s dvojicom braće, naravno, ne u isto vrijeme.

"Pogriješila si što si to tajila nakon vjenčanja i zato se osjeća prevareno. Reci mu da si svjesna svojih postupaka, ali da vaš zajednički prioritet mora biti očuvanje braka", odgovorila joj je Deidre.

Poručila joj je i da ne mašta o predivnom životu sa svojim šogorom. "Možda imate lijepe zajedničke uspomene, ali zapravo ga ne poznaješ", zaključila je.