KAO IZ PORNO FILMA: / Mladić priznao da je spavao s mamom najboljeg prijatelja

Spavanje sa starijom, seksi majkom svog najboljeg frenda sigurno je većini muškaraca barem jednom prošlo kroz glavu, a ovom je mladom frajeru to i pošlo za rukom.

5.1.2016.
16:17
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mladić je svoju priču odlučio podijeliti sa svijetom putem kolumne Draga Deidre u časopisu The Sun, a mi vam donosimo kako je ostvario svoju seks fantaziju.

Sve je počelo bezazleno, jednog dana nakon utakmice ragbija.

"Seksao sam se s majkom svog frenda nakon utakmice ragbija. Nastavili smo se svakodnevno viđati. Imam 24 godine, a ona ima 41. Moj me frend upoznao sa svojom majkom nakon utakmice i odmah sam osjetio nevjerojatnu kemiju. Ona izgleda odlično za svoje godine i uživam u razgovoru s njom. Ima lude obline i lijep osmijeh. Kad je moj frend nakon utakmice otišao kući, rekla je kako mora otići kupiti neke stvari. Shvatio sam da mi je to prilika da je odvučem u svoj stan, pa sam je pozvao na kavu prije shoppinga. Pristala je", započinje ovaj lukavi mladić.

Priča se nastavlja i doznajemo detalje njihove 'prljave' afere.

"Moj je stan bio u velikom neredu, pa sam ga počeo pospremati kad smo ušli. Ona mi je pomagala, a nakon što sam u kuhinju odnio neke prljave šalice, počela se skidati... Nisam znao što reći. Nasmiješila se i polako mi prišla", bilo je jako napeto.

Ukoliko vas očekuje seks s majkom vašeg prijatelja, stanje stana je najmanja briga koju od tog trenutka imate.

"Počeli smo se ljubiti, a seks je bio fantastičan. Nikad nisam doživio tako nešto. Nastavili smo sa svojim igricama i viđamo se onoliko koliko možemo. Ona je udana i ima, uz mojeg frenda, još dvoje djece. Često odem kod njega kako bih je vidio, a to je lako jer imam savršen izgovor – idem posjetiti najboljeg prijatelja. On, naravno, nema pojma što se događa, kao i ostatak obitelji. Ponekad se potajno poljubimo u njihovoj kuhinji... Želim se nastaviti viđati s njom, ali ne znam kako bi to funkcioniralo", završava mladi srećković. Deidre, novinarka kojoj se obratio za savjet, napisala mu je kako bi to trebao 'prekinuti dok još može'.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali