Željeli biste izgubiti na težini i dovesti se u formu? Ovo su jedne od najboljih aplikacija za vježbanje na mobitelima

Iako najam osobnog trenera nikad nije loša opcija, skupoća takvog pothvata mnoge ostavlja bez volje za vježbanjem

22.8.2017.
14:00
Thinkstock, GeorgeRudy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi bismo poput slavnih i bogatih željeli imati osobnog trenera koji će se brinuti o našem fizičkom izgledu. Nažalost, takav pothvat ne odgovara i svačijim financijama. Tjedne se cijene najma osobnih trenera kreću u iznosima većim od 1.000 kuna, zbog čega ljudi odustaju od vježbanja prije negoli su i počeli. Danas, međutim, postoje i brojne aplikacije na mobitelima pomoću kojih možete vježbati sami. U nastavku donosimo neke od njih.

Aaptiv, besplatno preuzimanje, 9,99 dolara mjesečno

Jednom kada se pretplatite na ovu aplikaciju dobit ćete neograničeni pristup svim audio snimkama trenera koji vam govor što da napravite. Ovo je najbolje za ljude koji vole trčati i voziti bicikl, a koji ne vole vaditi svoj mobitel kako bi ili pogledali video ili pročitali izvođenje vježbe.

Runtastic Results, besplatno

Sve se vježbe izvode pomoću vlastite tjelesne težine. Kako bi započeli s vježbanjem, napišite ciljeve vježbanja za kojima žudite da vam aplikacija može odrediti 12 vježbi. U ovoj aplikaciji postoje i video isječci koji pokazuju kako svaku vježbu izvesti. Ova je aplikacija pametan odabir za one koji žele izgraditi mišiće bez utega.

Nike+ Training Club, besplatno

Ova aplikacija posjeduje više od 100 vježbi, a njima vas vode profesionalni treneri, sportaši i slavne osobe. Aplikaciju možete koristiti kako biste pratili svoje druge vježbe i aktivnosti.

Ab & Core Sworkit, besplatno

Ukoliko za vježbanje nemate previše vremena, utoliko je ovo idealna aplikacija za vas. Kako bi počeli odaberite jednu od tri rutine i upišite koliko raspoloživih minuta imate, a aplikacija će vam složiti seriju vježbi.

Couch to 5K running App, besplatno

Trčanje pet kilometara dnevno izvrsno zvuči, ali početak može biti obeshrabljujući. Aplikacija zato posjeduje četiri trenera s različitim osobnostima kako bi vas motivirala na trčanje. Aplikacija će također napraviti i plan treninga shodan vašim mogućnostima kako bi vas motivirala da nastavite daljnji rad na sebi.

Freeletics Body Weight, besplatno

Ova je aplikacija savršena ako želite raditi s vlastitom kilažom, ali prije što se odlučite za jednu od serija vježbi morat ćete dovršiti fitness test kako bi se potvrdile vaše mogućnosti. Vaš će virtualni trener potom napraviti plan vaših tjednih vježbi.

Fitstar Personal Trainer, besplatno preuzimanje, 7,99 dolara mjesečno

Vježbe se u ovoj aplikaciji kreću od onih koje traju sedam minuta do onih u trajanju 50 minuta, a s obzirom na to da postoji stotinjak vježbi budite uvjereni da istu vježbu nikada nećete napraviti dvaput.

Pilates Anytime, besplatno preuzimanje, 18 dolara mjesečno

Aplikacija sadrži video isječke koji objašnjavaju svaki pojedini potez u pilatesu, a možete birati između više od 2500 serija vježbi.

Daily Butt Workout, besplatno

Ova je aplikacija kao dnevna doza vitamina za vašu stražnjicu. Kao što i samo ime predlaže, svaki dan možete odabrati jednu od deset različitih vježbi.

Qinetic, besplatno

Umjesto da velike cifre novaca trošite na odlazak u različite fitness grupe, probajte ovu aplikaciju koja u sebi sadrži sve od jutarnje joga rutine preko kardia do osobnog trenera. Ako vas zanimaju različiti stilovi vježbanja, ova vas aplikacija onda neće razočarati.

7 Minute Workout, besplatno

Dnevno se vježbanje sastoji od kombinacija vježba snage i kardio treninga, pomoću ove aplikacije.

izvor: Refinery 29

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali