Hren ubrzava i metabolizam, smanjuje umor i stimulira razvoj dobrih bakterija u crijevima.
Namirnice
125 grama svježeg hrena 4 limuna 3 žlice meda 2 žličice cimeta 2 cm korjena đumbira
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Priprema
U blenderu izmiksajte hren i đumbir. Dodajte im iscijeđeni sok limuna i promiješajte u blenderu još tri minute. Potom dodajte med i cimet i nastavite miješati dok se sve tobro ne prožme. Sirup pohranite u staklenu teglu. Jedite po žlicu dva puta dnevno prije obroka ili prije vježbanja. Konzumirajte ga tri tjedna, pa napravite pauzu nekoliko dana, piše Stvarukusa.rs.
Preporuča se prethodno konzultiranje s liječnikom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa