Upoznajte Sophiu Hadjipanteli, curu koja pobija stereotipe ljepote svojim spojenim obrvama

Čak im je dala i nadimak

4.4.2018.
14:00
Instagram, Sophia Hadjipanteli
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trendovi s obrvama mijenjaju se iz godine u godinu - od pretankih i skoro nevidljivih do onih debelih i spojenih. Otkad je Cara Delevigne popularizirala nešto deblje, prirodnije obrve, od tad ne pazimo na svaku nepočupanu dlačicu.

Već smo navikle da su u svijetu ljepote i mode postoje određeni standardi, ali jedna mlada cura, barem što se tiče obrva, pobija ih sve. Sophia Hadjipanteli, 21-godišnji model grčko-ciparskh korijena, prihvatila je svoje spojene obrve i pretvorila ih u zaštitni znak te im dala nadimak - Veronica.

Odrasla je u Marylandu, a na naslovnici Voguea pojavila se već s 15 godina. Na Instagramu je prati više od 160,000 fanova, što dokazuje da ljudi ipak pozitivno pozdravljaju ovaj trend. Kao što je rekla u intervjuu za Vice, uvijek se divila maminim obrvama, a upravo joj je ona govorila da ih ne čupa previše.

"Odrasla sam u vrlo konzervativnoj sredini i vršnjaci u srednjoj školi su me ismijavali zbog mog izgleda. Upravo sam zato odlučila nositi još neobičnije stvari i furati svoj film", rekla je Sophia. Obrve je prestala čupati jer nije imala vremena te je nakon nekog vremena skužila da unibrow i ne izgleda tako loše.

Naravno, osim pozitivnih komentara tu su i oni negativni. Često je nazivaju ružnom, a zbog svojih obrva dobivala je i prijetnje smrću. "Svakog dana me nastoje posramiti zbog obrva, ne osjećam pritisak da se moram mijenjati. Mislim, naravno da me kritike pogađaju, ali shvaćam da smo uvijek na udaru kritika ako radimo nešto što je van okvira", tvrdi Sophie.

Osim što je na Instagramu pokrenula #unibrowmovement, odnos incijativu za ljubav prema prirodnim obrvama, Sophie ima diplomu iz marketinga i radila je kao stilistica. Na pitanje hoće li ikada počupati obrve, odgovorila je vrlo jednostavno: "Ne znam. Zasad ne planiram. Možda ću ih u budućnosti željeti počupati, ali samo ako ću ja to željeti", zaključuje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali