na recept, ali kuhinjski /

Hrana koja 'vraća iz mrtvih': Što jesti kada smo prehlađeni ili imamo gripu?

Image
Foto: Pexels

Hrana ima veliki utjecaj na zdravlje pa je osobito bitno paziti što jedemo kada smo bolesni, kako bismo pomogli tijelu da se izbori s virusima. Prije, no što kliknete SLJREDEĆA stavite kuhati pileću juhu. Ona je broj jedan na listi, a njezina ljekovitost i znanstveno je potvrđena.

30.1.2020.
12:46
Pexels
VOYO logo

Kelj

Kelj spada u najzdravije vrste povrća i trebalo bi ga što češće jesti. Obiluje vitaminima i mineralima, osobito vitaminima A, C, K i E te željezom, magnezijem, kalcijem i kalijem. Kelj će nam pomoći ojačati imunitet i opskrbiti tijelo iscpljeno bolešću esencijalnim nutrijentima.

(FOTO: Pexels)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2/7
rukomet
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
ŠTO VIŠE DJECE, TO BOLJE /

Znanstvenici tvrde: 'Roditeljstvo štiti moždane funkcije povezane sa starenjem'

Još iz rubrike