Play ponuda

VIRALAN VIDEO: / Obećajemo da ćete nakon ovoga baciti sve drvene kuhače u kući; 'Nisam bila spremna na ovo'

Image

Nakon pola sata voda u prozirnoj čaši bila je mutna, a uokolo su plutali ostaci hrane

9.2.2021.
17:42
Play ponuda

Drvene kuhače dio su kuhinjskog pribora koji mnogi od nas bez puno razmišljanja koriste svakodnevno. Jednom kada smo s završili s kuhanjem, ubacimo ih u perilicu za posuđe ili ih brzinski operemo na ruke. No, nakon viralnog videa koji je poharao TikTok, razmotrit ćete kako ih čistite.

Korisnica TikToka @Miss.clean.with.me nedavno je skupila preko 13 milijuna pregleda na video koji je naslovila "Nisam bila spremna na ovo" i dodala emotikon povraćanja.

Image
POKAZAO KAKO ISPRAVNO STAVITI OSVJEŽIVAČ ZA WC ŠKOLJKU, INTERNET PODIVLJAO: /

'Moj cijeli život je laž'

Image
POKAZAO KAKO ISPRAVNO STAVITI OSVJEŽIVAČ ZA WC ŠKOLJKU, INTERNET PODIVLJAO: /

'Moj cijeli život je laž'

Stavila je drvenu kuhaču u staklenu čašu koju je potom napunila kipućom vodom. Nakon pola sata provjerila je stanje i zgrozila se. Naime, voda je bila mutna, a uokolo su plutali stari ostaci hrane.

Gledatelje su podjednako šokirali rezultati.

"Ne želim ovo isprobati sa svojim starim kuhačama. Ne želim znati. Sada mi jačaju imunitet", "Ponekad želim živjeti u neznanju. Ovo je jedna takva situacija", "Strah me ovo isprobati", "Na drvenim kuhačama skriva se najviše bakterija i plijesni. To je jedan od najporoznijih materijala", komentirali su.

"Kuhinjama ne dopuštamo da imaju drveni kuhinjski pribor jer se drvo ponaša poput spužve. Nemoguće ga je potpuno očistiti", napisao je jedan zdravstveni inspektor.

Autorica videa u komentarima je kasnije otkrila kako je nakon eksperimenta bacila sve svoje drvene kuhače, a njezin primjer slijedit će tisuće ljudi.

Play ponuda
Play ponuda