Profesionalna čistačica na TikToku je podijelila šokantne snimke čišćenja kuće u kojoj se pušilo više od 20 godina.

Isječci na profilu Durande Rose prikazuju interijer s narančastim i žutim mrljama, kao i spaljeni tepih. "Nikad nisam vidjela ništa slično", naziv je prvog videa u kojem je pokazala oštećenja na zidovima, kuhinjskom podu i tepihu u dnevnoj sobi.

Dijelove uprljane duhanskim dimom usporedila je s bojom kakvu bi trebali imati. Linoleum na kuhinjskom podu prešao je iz tamnije smeđe boje u bijelu i sivu. Pokazala je i kantu punu mutne smeđe vode koju je ispraznila u lavabou.

Duranda je objavila snimke s nastavkom čišćenja jer joj nije sve stalo u jedan video.

U drugom vidimo kako spužvom čisti uprljani hladnjak te kako se postupno otkriva njegova bijela površina. "Kako ovo mjesto nije izgorjelo?", naziv je videa u kojem je prikazala i izgoreni tepih.

U posljednjem videu pokazala je kako napreduje čišćenje, ali je otkrila i da još uvijek traje. Jedan muškarac brisao je stropni ventilator, dok hladnjak sada izgleda potpuno drugačije. "Još malo pa gotovo. Katran iz cigareta se stalno cijedi", napisala je uz video.

Njene TikTokove pregledali su milijuni ljudi, a prvi je skupio čak 2,4 milijuna lajkova. U komentarima su joj se javili šokirani nepušači, ali i pušači koji su zgroženi viđenim.

"Nisu obrisali nijednu kućansku površinu 21 godinu", "Ja bih bacila cijelu kuću", "Doslovno žive u cigareti", "Jesu li umrli ili su prestali pušiti?", "Nevjerojatno mi je da netko živi u ovakvim uvjetima", pisali su.