Ovu zimu vrijeme je da zablistate

Neovisno na koji način planirate dočekati blagdane, sasvim je sigurno ih planirate dočekati sa stilom. Od domjenka u uredu, izlaska na advent pa do božićnog ručka s obitelji - mislili smo na sve!

Za vas smo složili tri stylinga za tri različita druženja na kojima će vaš stil zasigurno ostati zapažen, a najbolje od svega je to što su svi komadi na sniženju. Zato prije nego što odete u šoping u Arena Centar, pogledajte kako pametno kupovati te koji su artikli već sada na vrućem popustu.

Dnevna kombinacija za posao

Odlazak na posao možda nije najzabavnija stvar koju ćete raditi ove blagdane, ali to ne znači da se ne možete igrati s modnim kombinacijama. S obzirom na to da nam je i ova zima poprilično topla, veste možete ostaviti u ormaru i uskočiti u lagane haljinice te omiljene čizmice.

Ove zime haljine i suknje midi dužine pravi su hit, a još ako odaberete neku sa zanimljivim uzorkom neće vam biti potrebni nikakvi modni dodaci.

Pogledajte izbor u fotogaleriji:

Ležerna kombinacija za slobodan dan

Iscrpljeni ste od kupovine, druženja i jednostavno vam je potreban mir ne bi li napunili baterije. No slobodan dan na Sljemenu ne mora vam biti dosadan u modnom smislu. Štoviše, mnogi dućani sa sportskom odjećom sada imaju posebne kolekcije u kojima ne samo da ćete izgledati fenomenalno već će vam biti i udobno.

Pobrinite se da imate kvalitetnu jaknu, udobne tenisice i iskoristite ove blagdane kako bi se bar na neko vrijeme odmaknuli od tehnologije te uživali u prirodi.

Pogledajte izbor u fotogaleriji:

Večernja kombinacija za izlazak

U ovo vrijeme druženja ne nedostaje. Proslave u firmi, tulumarenje s prijateljima u gradu i razno razna druga slavlja zahtjevat će od vas da iz trenirke u trenu uskočite u cipele s petom i usku kožnu suknju.

Jednobojne kombinacije začinite sa torbicom, cipelama ili kaputom u drugoj boji te se ne bojte kombinirati odvažni nakit. Ovu zimu vrijeme je da zablistate.

Pogledajte izbor u fotogaleriji:

Sadržaj donosimo u suradnji s Arena Centrom.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=0srlb28ykempolVt8D.KFacU7zYUjWepXCggOlpIHeP.D7/fastid=cpfthsxnlkjgqghpvejlfjlnyqlt/stparam=qdqrntdmoy/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=