Putovanje / Što sve uzeti na more? Bez čega se ne smije ići na put?

Vaša prtljaga uvijek treba biti svestrana i lagana. Posebno za odmor na plaži želite paziti da se ne spakirate previše. Što sve uzeti na more?

29.9.2021.
15:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Cilj putovanja je ublažiti stres, a ne napraviti još veći stres. Većinu vremena ćete se izležavati na plaži u bikiniju pa vam ne treba puno. Što sve uzeti na more?

Od sandala i cipela za hodanje do kreme za sunčanje i sunčanih naočala, morate sve to organizirati. Također na popisu potrebnih stvari moraju se nalaziti i sami kupaći kostimi, ručnici, ležaljke ako želite, nekakav šešir da vas štiti od sunca, a ni gumene papuče za vodu nisu na odmet.

Nemojte zaboraviti ni sve svoje bitne dokumente, to uvijek provjerite dva puta kod putovanja da se uvjerite da ste ih stvarno uzeli. Na popis stvari što sve uzeti na more dodajte i lijekove. Naravno uzmite i punjač za mobitel, kamere da zabilježite divne trenutke a i baterije vam uvijek mogu zatrebati.

Na plažu uvijek ponesite i vodu da ne bi dehidrirali a možete uzeti i prenosivi hladnjak u koji ćete staviti piće, a možete i neku hranu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali