Zabava / Gdje slaviti rođendan? 5 zanimljivih lokacija gdje možete slaviti rođendan

Gdje slaviti rođendan? Želite li isprobati nove stvari? Donosimo vam ideje gdje možete slaviti rođendan.

31.8.2021.
9:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bliži vam se rođendan i dosta vam je proslava kod kuće? Želite li isprobati nove stvari? Onda je ovaj članak za vas. Donosimo 5 zanimljivih lokacija gdje možete slaviti rođendan.

„Escape room“ je odlično mjesto za proslaviti rođendan i prigodno je za sve uzraste. Težina zagonetki može se prilagoditi dobi natjecatelja pa tako nitko neće dobiti zadatke koje ne može riješiti. S obzirom da je potrebno oko 2 sata da pobjegnete iz sobe, bilo bi lijepo organizirati večeru kako bi proslavili uspješno rješavanje svih ponuđenih zagonetki.

Kino je još jedno mjesto gdje možete proslaviti rođendan za sve uzraste. Većina kino sala kod nas imaju kutak za dječje proslave rođendana. Odrasli također mogu unajmiti kino sobu samo za sebe i svoje prijatelje te pustiti film po želji, stari ili novi.

Tematski kafići i klubovi su vrlo zanimljiva mjesta gdje možete proslaviti rođendan. U poznatijim kafićima često su organizirani događaji poput kvizova, karaoke večeri ili koktel zabava. Što god bilo organizirano, svakako je dobra ideja otići sa prijateljima na veselu proslavu rođendana.

Kako se doba karantene uoči pandemije bliži kraju, tako izvođači ponovno organiziraju koncerte i stand-up komičari organiziraju svoje nastupe. Svakako je dobra ideja proslaviti rođendan na nastupu najdražeg izvođača, bio on komičar, pjevač ili nešto treće.

I za kraj, zašto ne biste od svog rođendana napravili dan samo za sebe? Proslavite rođendan radeći svoje najdraže stvari, bilo to gledanje serije ili izlazak u prirodu. Ipak, vaš rođendan je vaš dan.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali