IMA 31 GODINU I 53 DJECE / 'Seksala sam se s najkontroverznijim donatorom sperme': Intimna ispovijest Ukrajinke obišla svijet

Image
Izvor: Facebook

Žena koja je željela postati mama zatrudnjela je "prirodnim putem" s najpoznatijim donorom sperme na svijetu, nakon što je na internetu vidjela fotografije njegove 53 djece

30.11.2022.
22:53
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trenerica plivanja Alina Iakushyna (30) pronašla je serijskog donatora Kylea Gordyja na Instagramu. Kyle ima samo 31 godinu i otac je 53 djece diljem svijeta i ima inboks pun žena koje traže njegove usluge.

Njihov spoj brzo je uspio, a njezino "dugoiščekivano dijete", David, rođeno je u veljači ove godine. Alina iz Floride je rekla: "Bio je to najsretniji dan u mom životu."

shimmer fallback
shimmer fallback

Pronalazak donatora sperme

Međutim, njezin put do majčinstva nije bio nimalo lak. Nakon što su se 2015. iz Ukrajine preselili u SAD, Alina i njezin tadašnji partner bezuspješno su pokušavali dobiti vlastito dijete prije nego što je njihova veza pukla. Alina je posjetila lokalnu banku sperme i nakon dva neuspjela pokušaja koja su koštala tisuće dolara, osjećala se beznadno.

"U srcu nisam odustala i nastavila sam tražiti načine", objasnila je.

Image
NIKAD NIJE KASNO /

Ne vjerujte svemu što se priča: 'Prvi put sam rodila s 38, a drugi s 40 - i zgodnija sam od mnogih mama u 20-ima'

Pronašla je Kylea Gordyja na internetu i odmah ju je osvojio svojom prelijepom djecom pa mu se javila.

“Prvo sam bila malo zabrinuta jer sam ga htjela bolje upoznati, ali dugo smo razgovarali i jako mi se svidio”, priznala je Alina, no htjela je da njezina beba zna tko joj je otac.

Kyle je rekao da su mnoge žene kojima on pomaže, začete umjetnom oplodnjom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Odlučili se za prirodan put

Nakon što su se upoznali u Miamiju, odlučili su ići tradicionalnim putem i začeti dijete prirodnim putem.

Alina je rekla: "U početku sam bila nervozna, ali nakon što sam upoznala Kylea i razgovarala s njim neko vrijeme, osjećala sam se vrlo ugodno i bilo je to pozitivno iskustvo. On je tako zabavan tip i dok nisam bila sigurna da ću ostati trudna, osjećala sam se tako samouvjereno s njim jer je točno znao što radi."

Alina je planirala roditi u Ukrajini, ali je bila prisiljena odustati od toga jer je njezino dijete rano došlo na svijet.

Budući da je rođen 22. veljače 2022. isplakala je suze sreće nesvjesna užasa koji su se dogodili kad je Rusija započela bombardiranje, a zatim izvršila invaziju dva dana kasnije.

shimmer fallback
shimmer fallback

Alina je rekla: “Probudila sam se nakon poroda i vidjela da mi je telefon prazan, bez ikakvih čestitki pa sam pitala baku i ukratko mi je rekla da gube vezu. Imala sam pomiješane osjećaje, bila sam jako sretna, a opet toliko tužna jer nisam razumjela u kolikoj su nevolji bili."

Stalno strahujući za sigurnost svoje obitelji u Ukrajini, kaže kako joj je njezina beba pomogla da se suoči s traumom koju je proživljavala.

"Nadam se da ću jednog dana otići u Ukrajinu s Davidom i biti sa svojom obitelji, ali za sada sam zahvalan Kyleu što mi je ostvario snove", rekla je, piše The Sun.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču