Play ponuda

ŠOKANTAN VIDEO / Žena proglašena najgorom mamom na svijetu: Pogledajte što je napravila dok je jurcala autocestom

Image
Foto: TikTok screenshot

Na internetu je osvanula uznemirujuća snimka žene koja vozi autocestom i krši sve moguće prometne propise i pravila

7.9.2022.
17:56
TikTok screenshot
Play ponuda

Video koji je na TikTok postao glavni predmet zgražanja pokazuje bijeli Hyundai i20 koji se kreće velikom brzinom.

Snimka je uhvaćena pametnim telefonom sa suvozačkog sjedala drugog automobila. Naime, na snimci se nalaze majka i kći, malena djevojčica skakuće i igra se na suvozačevom sjedalu dok mama vozi velikom brzinom i ne obazire se na kćerkicu.

Video je mnoge šokirao

Automobil s kamerom zaustavio se uz bijeli Hyundai, a na snimci se vidi majka i mala kći kako sjede na prednjim sjedalima bez pojasa. Opis videa glasi: 'Dijete sjedi na suvozačevom mjestu bez pojasa'.

Brzo je postalo jasno da je žena koja je vozila pustila svoju malu kćer da sjedi na prednjem sjedalu bez sigurnosnog pojasa.

Diskutabilno je treba li dijete koje izgleda tako mlado uopće sjediti na prednjem sjedalu bez dječje sjedalice. Što je još gore, djevojčica skakuće na suvozačkom sjedalu umjesto da miruje.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
GDJE JE NESTAO? /

Trudna je 40 tjedana i može uvući trbuh kao da ga uopće nema: Ekipa promatra u nevjerici što žena izvodi

Ljudi nisu mogli vjerovati što se događa te su u komentarima izrazili svoju zabrinutost. Jedan je korisnik rekao: "Kako ju je mogla ovako izložiti opasnosti", drugi je dodao: "Iskreno, molim te nazovi policiju ako već nisi, ako ona dopušta da se ovo dogodi, zamisli što se još događa kod kuće." Dok je treći apelirao: "Molim vas, spasite dijete potencijalne ozljede i dajte ovu snimku policiji i recite im lokaciju."

Play ponuda
Play ponuda