Play ponuda

SKRIVATE SLATKIŠE OD KLINACA I PONESTAJE VAM SKROVIŠTA? / Ova mama ima genijalnu ideju koju ćete sigurno ukrasti

Image
Foto: Profimedia

Majka je otkrila svoj 'najbolji roditeljski trik', a u komentarima joj ne prestaju pristizati pohvale na maštovitosti

6.11.2020.
11:09
Profimedia
Play ponuda

Jedna majka na Facebooku je otkrila gdje skriva čokoladice od svoje djece te je postala prava heroina na društvenim mrežama.

Budući da joj klinci, ali i suprug obožavaju slatko, primorana je skrivati čokoladice od njih. Pritom se sjetila jednog mjesta gdje nikada ne bi tražili slatko - kutije za jaja.

Žena je podijelila fotku neupadljivog skrovišta u Facebook grupi 'Family Lockdown Tips and Ideas', a drugi su ju članovi pohvalili zbog maštovitosti.

"Drugi lockdown znači da se moj najbolji roditeljski trik vraća. Kako sakriti čokoladice od djece i muža", napisala je u opisu fotke koja je dosad skupila više od 5.500 lajkova.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Jednostavno genijalno", "Ovo mijenja sve, kradem ti trik", "Trebala bi se kandidirati za parlament", "Moja kći mrzi jaja pa će mi ovaj trik itekako poslužiti", samo su neki od komentara.

Čini se kako ovo nije jedina mama s jedinstvenim skrovištem za slatkiše jer su drugi članovi grupe otkrili gdje ih skrivaju od ukućana.

"Ormarić sa stvarima za čišćenje također pali", "Ja svoje skrivam u kutijama od čaja", "Moje su na kraju ladice sa salatom u hladnjaku", pisale su mame.

Play ponuda
Play ponuda