'DA BAREM IZMIŠLJAM' / Mama objavila potresnu snimku s rođendana trogodišnje kćeri koja slama srce: Je li moguće? Ali baš nitko?

Image

Odgovorila je na komentare podrške i istaknula kako je kćeri bilo uglavnom dobro jer je premlada da shvati što se dogodilo

10.11.2022.
21:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Breanna Strong  svojoj je trogodišnjoj kćerkici Avery organizirala rođendan i snimku je objavila  na Tik Toku. No umjesto prizora razigrane djece, prizore koje je podijelila slamaju srce.

"Da bar izmišljam", pisalo je uz TikTok video kojim je ova mama tužnu priču podijelila s javnosti. Breanna je na zabavu pozvala 27 djece, a apsolutno nitko se nije odazvao.  "Bacila sam vrijeme i novac. Srce mi je slomljeno jer sam njezina mama, tužna sam i trenutno samo želim grliti svoju djecu", napisala je u videu.

Breanni su u komentarima podršku pružili brojni roditelji, a neki su čak podijelili slična iskustva: 

'Premlada je da shvati, ali mene je to rastužilo'

"Ne slavimo djetetov rođendan više. Umjesto toga, sav budžet kojeg bismo potrošili na zabavu sada potrošimo na djetetove želje", napisala je korisnica TikToka.  "Kada bi neko dijete mog sina pozvalo na rođendan, jedini razlog zbog kojeg ne bi došlo bio bi da je slavljenik zlostavljač", dodala je jedna mama. "Jako mi je žao! Sigurno je bila tužna! Sljedeći put javi, mi ćemo doći na rođendan", napisala je još jedna TikTokerica.

Ubrzo zatim, Breanna joj je odgovorila i svima dala do znanja da Avery nije tužna i da je unatoč okolnostima imala lijepu zabavu:  "Dobila je sve što je željela. Pizzu, tortu i odlazak u igraonicu. Još je premlada da bi shvatila što se točno dogodilo i zabavila se. Mene je to samo jako rastužilo", objasnila je povrijeđena mama. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču