Play ponuda

OVU MAJKU NAZIVAJU ČUDOVIŠTEM ZBOG POTRESNE ODLUKE PRIJE PORODA: / 'Ako dođe do komplikacija i budeš morao birati...'

Image
Foto: Shutterstock

Dijete se na koncu rodilo zdravo, ali ona je sada ponovno u istoj situaciji

3.1.2020.
17:49
Shutterstock
Play ponuda

Rođenje djeteta u većini je slučajeva čarobno iskustvo, ali za neke obitelji ono postane najveća noćna mora. Neke se trudnoće zakompliciraju do te mjere da sve na kraju može završiti tragično. Prema izvješću Svjetske zdravstvene organizacije, čak 295.000 žena umrlo je tijekom trudnoće ili porođaja u 2017. godini, prenosi Mirror.

Ona je muža tražila da spasi nju, a ne dijete

Iako se većina žena priprema za moguće probleme, uvijek je teško kada se za vrijeme porođaja mora odlučiti hoće li preživjeti majka ili dijete. U takvoj se situaciji našla ova žena, koja je svoje stravično iskustvo iz rodilišta podijelila na Redditu.

Image
VIDITE LI ZAŠTO OVA SLIKA SLAMA SRCE? Mlada mama poslala snažnu poruku: /

'Ovo sam ja jedva 24 sata nakon porođaja...'

Image
VIDITE LI ZAŠTO OVA SLIKA SLAMA SRCE? Mlada mama poslala snažnu poruku: /

'Ovo sam ja jedva 24 sata nakon porođaja...'

"Tijekom svoje prve trudnoće doznala sam da ću na kraju druge trudnoće morati ići na carski rez. To mi nije smetalo, samo sam željela da mi se dijete rodi zdravo. Ali, uvijek postoje dodatne komplikacije. Prije odlaska u bolnicu razgovarala sam sa svojim suprugom i rekla mu da, u slučaju da mora izabrati tko će preživjeti, izabere mene", napisala je.

Njezini prijatelji smatraju je čudovištem

Na svu sreću, tijekom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dijete se rodilo zdravo. Ali sada, kada je majka trudna s trećim djetetom, situacija je identična. Njezini prijatelji smatraju je čudovištem jer je rekla svojemu suprugu da ubije vlastito dijete.

Ipak, više od 2000 korisnika na Redditu složilo se s majčinom odlukom, rekavši kako se drugo dijete uvijek može roditi, ali druga majka ne može.

Play ponuda
Play ponuda