IZNENAĐENJE! / Otišla je u bolnicu s upalom slijepog crijeva: '15 minuta kasnije rodila sam djevojčicu, nisam znala da sam trudna'

Image
Izvor: TikTok/Kayla Nicole Simpson

Kayla nije imala nikakve znakove trudnoće te je imala nešto za što je mislila da su jaki mensutrualni grčevi

4.11.2022.
8:04
TikTok/Kayla Nicole Simpson
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Studentica sa Sveučilišta Indiana Kayla Nicole Simpson (21) nije imala pojma da je trudna sve dok nije otišla u bolnicu s, kako je mislila, upalom slijepog crijeva, a ispostavilo se da su to bili trudovi, piše The Sun.

Kayla je ostala šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Ona nije imala nikakve znakove trudnoće te je imala nešto za što je mislila da su jaki mensutrualni grčevi.

Image
ŽELITE OSTATI TRUDNI? /

Uz ove simptome znat ćete kada je pravo vrijeme za vođenje ljubavi: Evo kako ih prepoznati

Image
ŽELITE OSTATI TRUDNI? /

Uz ove simptome znat ćete kada je pravo vrijeme za vođenje ljubavi: Evo kako ih prepoznati

Njena kćerkica po imenu Madi rođena je 7. studenoga, samo nekoliko trenutaka nakon obavljenog ultrazvuka. Kayla je u videu na svom TikToku otkrila kao se sve to odvijalo.

"Liječnici nisu znali što nije u redu. Dok su radili ultrazvuk moja je mama vidjela nešto poznato na ekranu. Sekundu kasnije počela sam vrištati od bolova i doktor je dotrčao. Bila je to glava", objasnila je.

Nije imala trudnički trbuh

Kayla je svoje dijete rodila samo 15 minuta kasnije. "Nisam imala trudnički trbuh, niti menstruaciju i bila sam najmršavija u životu", dodala je.

Kayla je otpuštena iz bolnice samo dva dana kasnije sa savršeno zdravom bebom koju još naziva i svojom najboljom prijateljicom. "Ona će uskoro napuniti jednu godinu, a nama je super!", dodala je.

Kayla je otkrila da nije imala nikakve bolove prije poroda te da je taman odradila duplu smjenu na poslu od 12 sati. No, imala je povremene bolove za koje je mislila da bi mogli biti ozbiljni.

"Nazvala sam mamu misleći da mi puca slijepo crijevo jer sam puno krvarila. Toliko me boljelo da sam jedva hodala i govorila", ispričala je.

Kayla je doživjela samo trudove koji su je upozorili na porod oko sat vremena prije nego što je rodila svoje dijete. Ona je imala tzv. kriptičnu trudnoću koja prolazi nezapaženo sve do kasne faze ili do poroda.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču