DNEVNIK NESTAŠNE DADILJE / Nakon što uspava djecu, baca se na zavođenje: 'Samohrani očevi izdašno mi plaćaju da ostanem dulje...'

Image
Izvor: TikTok

Profesionalna dadilja otkrila je da samohrani očevi misle da je toliko zgodna da joj čak i dodatno plaćaju da ostane malo dulje

11.2.2023.
16:49
TikTok
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poput mnogih studenata, 19-godišnja korisnica TikToka poznata samo kao Cutie, zarađuje dodatni novac radeći kao dadilja. No, prema studentici iz Floride, postoji veliki bonus - samohrani očevi koji se ne mogu zasititi njezinog zadivljujućeg izgleda.

Plaćaju joj da ostane duže

Cutie je na svom TikTok profilu rekla da neki očevi smatraju da je toliko seksi da inzistiraju da ostane kod njih navečer.

Čini se da plavokosa djevojka nema ništa protiv jer se voli brinuti o svim samohranim očevima nakon što djeca zaspe. "Jednostavno volim starije dečke…'', otkrila je Cutie, dodavši da su obično u srednjim 40-ima.

shimmer fallback
shimmer fallback

I drugi ju žele unajmiti

Cutie, koja ima više od 40.000 obožavatelja na TikToku, rekla je da se osjeća posebno sretnom kada joj muškarci kažu da dobro izgleda.

Njezini videozapisi su prikupili popriličan broj obožavatelja budućih Romea koji se nadaju, a mnogi su čak molili Cutie da ih čuva.

Image
HM, ŠTO KAŽETE NA OVO? /

Majka uči djecu štedjeti pa im uskraćuje razne potrepštine: 'Za mnoge sam nehumana, ali imam svoje razloge'

Jedan se romantičar našalio: "Imat ću djecu samo da ih ti čuvaš." Drugi muškarac je odlučio okušati svoju sreću pa ju je pitao: ''Kako te mogu zaposlitii'', piše The Sun.

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču