IZNENAĐENJE!

MISLILA JE DA IMA BUBREŽNI KAMENAC, KAD ONO… ‘Ne pitajte nas kako nismo ništa znali, jednostavno nismo…’

Kad je završila u bolnici, majka troje djece nije mogla ni sanjati da će do kraja tog dana postati majka četvero djece.

Stephanie Jaegers iz američke savezne države Georgije prošlog je tjedna završila u bolnici, no definitivno nije bila spremna na ono što ju je tamo čekalo. Misleći da su se jaki bolovi u donjem dijelu trbuha i leđa pojavili zbog bubrežnog kamenca, ostala je u šoku kad je ultrazvuk pokazao da se ne radi ni o kakvom kamenu već o – djetetu.

Čak je imala i menstruaciju

Srephanie je u tom trenutku bila u trudovima, ne znajući uopće da je trudna. Posljednjih osam mjeseci nisu se pojavljivali nikakvi simptomi trudnoće, čak je svaki mjesec redovno dobivala menstruaciju. Liječnici su joj ujedno nakon što je prije dvije godine rodila kćerkicu, rekli da više neće moći imati djece, ali i da je ušla u predmenopauzu.

Nevidljiva trudnoća: Kako neke žene punih devet mjeseci ne znaju da su trudne?

Dječačić kojeg je rodila tog dana kad je u bolnici završila misleći da ima kamenac, tijekom cijele trudnoće je bio okrenut na zadak zbog čega se nije mogao ni previše micati da bi njegova majka mogla osjetiti pokrete u trbuhu.

Jednostavno nisu znali

‘Jutro smo nebrojeno puta čuli pitanje – ‘kako je moguće da niste znali da je trudna punih osam mjeseci?’ Vjerujte nam da smo si to isto pitanje Steph i ja postavili svaki put kad bismo čuli za sličnu situaciju’, napisao je na svom Facebook profilu, ponosni otac koji je bebu i majku odveo kući k njihovo troje starije djece.

DRUGO STANJE: Pogledajte kako se ženama u trudnoći pomiču organi

 

Povratak na Net.hr