Play ponuda

MAJKA OBJASNILA NEOBIČNU ODLUKU / 'Dopustila sam svojoj 15-godišnjoj kćeri da se tetovira i nimalo ne žalim zbog toga'

Image
Foto: Facebook/Diana Register

Iako se mnogim roditeljima to čini kao kontroverzna odluka, spisateljica kaže kako ne žali zbog nje

26.6.2021.
22:02
Facebook/Diana Register
Play ponuda

Mnogi tinejdžeri žele se tetovirati, a od svojih roditelja većinom dobiju isti odgovor - odlučno ne. Zapravo, brojni roditelji nezadovoljni su i kada im se djeca tetoviraju i nakon dobi u kojoj im je to dopušteno.

No, jedna majka objasnila je zašto je popustila svojoj 15-godišnjoj kćeri te nimalo ne žali zbog te odluke.

Spisateljica Diana Register za Kidspot je napisala kako je svjesna da će puno tinejdžera kasnije požaliti što su se tetovirali. No, svojoj mlađoj kćeri Kaitlyn dopustila je da se tetovira budući da je izabrala motiv kojim je odala počast svom ocu Chadu koji je preminuo od raka gušterače kada joj je bilo 13 godina.

Iako isprva nije bila sigurna, majku je osvojila kćerina ideja o tetovaži kada se prisjetila koliko je bila hrabra kada je preminuo.

Simbol hrabrosti, snage i nade

Nakon Chadove smrti, njihova starija kći Savanna tetovirala je rimske brojeve I IV IX (149), što je bio njegov broj policijske značke. Diana je stoga razumjela zašto bi Kaitlyn htjela nešto slično.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nakon njegove teške borbe s karcinomom, broj značke postao je simbol snage, hrabrosti i nade. To je ono što to predstavlja meni, a očito i mojoj djeci", objasnila je udovica.

Dan prije smrti supruga, tražila je kopiju njegova elektrokardiograma, što je kasnije dala tetovirati. "Imam njegove otkucaje srca na svom stopalu pa svaki put kada pogledam dolje znam da je uz mene. Dio njega još uvijek je živ", objasnila je spisateljica.

"Da, dopustila sam svojoj 15-godišnjoj kćeri da se tetoviram i briga me što će drugi reći o tome jer su pokazali meni i svima ostalima kako izgleda preživljavanje. Mogu to pokazivati kako god žele, zaslužile su", zaključila je Diana.

Play ponuda
Play ponuda