APSOLUTNI REKORDER / Hrvatski glumac dobio dijete u 92. godini: Sina mu je rodila 56 godina mlađa žena, a onda su njegove ljubavnice napravile kaos'

Image
Izvor: Screenshot HRT

Poznati Zagrepčanin nije imao problema s plodnosti ni u 92. godini života kada je postao otac

22.1.2023.
21:41
Screenshot HRT
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnogi poznati muškarci dobili su potomstvo poslije pedesete godine svog života, a jugoslovenski glumac Zvonimir Rogoz je apsolutni rekroder, bar na ovim prostorima, a vjerojatno i šire.

Postao otac u 92. godini

Zagrepčanin Rogoz je sina Rafaela dobio u 92. godini.

Međutim, u to vrijeme se šuškalo da Rogoz zapravo nije biološki otac djeteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agata.

Ona je pak, s druge strane, uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice glumca koji je bio jedan od najvećih zavodnika.

shimmer fallback
shimmer fallback

Najstariji otac i najstariji glumac

Inače, Zvonimir Rogoz je rođen u Zagrebu u obitelji odvjetnika.

Kao dijete je ostao bez roditelja i odrastao uz kuma, koji ga je poslao u poslovnu školu u Beč, ali gluma je bila njegova prava ljubav.

Image
IMA 31 GODINU I 53 DJECE /

'Seksala sam se s najkontroverznijim donatorom sperme': Intimna ispovijest Ukrajinke obišla svijet

Proslavljeni hrvatski kazališni i filmski glumac i prvi stogodišnjak u kazališnoj povijesti Hrvatske, rođen je 1887. u Zagrebu, u gradu u kojem je i umro 6. veljače 1988. u 101. godini života. Svoju posljednju filmsku ulogu odigrao je kada je napunio 100 godina u seriji Glembajevi.

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču