Play ponuda

Otkrijte koji je to naš otok stao uz bok Santoriniju i Capriju

shimmer fallback
23.7.2014.
15:28
Play ponuda

'Readers Choice Award' dodjeljuje se svake godine, a Krk se tako lani našao na listi najboljih europskih otoka u društvu grčkog Santorinija, talijanske Elbe i Caprija, švedskog arhipelaga i grčke Krete, te je pomalo iznenađujuće predstavljen kao najpopularniji i najnaseljeniji otok hrvatskoga Jadrana.

Neki od čitatelja opisali su otok Krk kao 'najbolje mjesto na svijetu', zahvaljujući prvenstveno prekrasnom, očuvanom krajoliku, mnogobrojnim aktivnostima u kojima gosti mogu uživati te jedinstvenim ljepotama plaža.

Podsjećajući na ljepote destinacija, Conde Nast Traveler tako je na Facebook-u preporučio da se otok Krk, jedan od 10 očaravajućih otoka s liste najboljih, uvrsti na listu obaveznih destinacija koje se za života moraju posjetiti, piše Slobodna Dalmacija.

Otok Krk najveći je jadranski otok i ubraja se u najsunčanije dijelove Europe s više od 2500 sunčanih sati godišnje, zahvaljujući kojima na otoku raste približno 14.00 vrsta kopnenog bilja, što čini gotovo polovinu hrvatske flore.

Play ponuda
Play ponuda