Hrvatska u top 5 turističkih destinacija za 2013. godinu

shimmer fallback

Jedna od vodećih aviokompanija u svijetu, British Airways, objavila je svoj popis 13 najpopularnijih destinacija za 2013. godinu, a Hrvatska se našla na prilično visokom, četvrtom mjestu.

28.12.2012.
8:20
Play logo

S 2013. godinom koja nam se nalazi pred vratima, već počinjemo razmišljati o nadolazećoj turističkoj sezoni, a povod tomu ovoga je puta popis jedne od vodećih aviokompanija u svijetu, British Airwaysa, koji je objavio top 13 destinacija za iduću godinu.

Kako će Hrvatska u lipnju postati članica Europske Unije, to će nas učiniti još primamljivijom turističkom destinacijom, a British Airways koji već godinama ima redovne letove za Dubrovnik napravio je prvi korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je od sredine prosinca uvedena direktna avionska linija od Londona do Zagreba i obrnuto, a ista aviokompanija Hrvatsku je stavila na visoko četvrto mjesto na ljestvici najatraktivnijih destinacija za 2013. godinu, u sklopu čega su najavljeni dodatni letovi prema Dalmaciji.

Uz to, među posljednjim dobrim vijestima vezanim uz pristupačnost putem zračne linije je i najavljeno otvaranje Ryanairove baze u Zadru koje se očekuje u travnju 2013. godine kao i uvođenje šest novih avionskih linija od Zadra prema europskim gradovima što će se u svakom slučaju pozitivno odraziti na naš turizam.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo