Gradovi koji će vam rasplamsati strasti

Donosimo vam top listu najerotičnijih gradova od Pariza do St Petersburga koji će vam pomoći da se oraspoložite i probudite vaše uspavane strasti. Romantika, pozitivna energija, raskalašenost...

26.3.2010.
10:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sunday Times Travel Magazinea objavio je 12 svjetskih destinacija koje će probuditi uspavane ljubavnike.

Rim Talijanska prijestolnica, grad Rim, ima dobre argumente za to što se našao na ovoj listi: nevjerojatne slikovite i zapjenjene fontane, predivni i trgovi te dovoljno energije da se lansira raketa! Ukratko, Rim je jedan od najraskalašenijih europskih gradova.

Bath Nedajte da vas zavaraju skromne fasade ovog grada, jer iza zatvorenih vrata sve se dimi od pozitivne energie. Grad uz to slavi i romantiku, a s njim se povezuje i britanska književnica Jane Austen koja je jedno vrijeme u njemu živjela.

Havana Havana je glavni grad, najveća luka i vodeći trgovački centar Kube, a ako se odlučite za ovu destinaciju nećete pogriješiti: vintage vozila, građevine iz kolonijalnog doba, ritam salse koji je sam po sebi dovoljan za buđenje strasti.

London Svaki pravi putnik na svojoj listi mjesta koje mora posjetiti ima i London koji je stvoren za istraživanje noćnog života i ostajanja vani do ranih jutarnjih sati.

New York Samo su dvije riječi dovoljne Seks i Grad, a te dvije riječi jednostavno idu uz New York.

Berlin Berlin je "najzločestiji" europski grad koji krši sva pravila pa tako ignorira i zabranu pušenja u klubovima. Posebno je privlačan za mlađe putnike koji su u potrazi za avanturom.

Pariz Kome još trebaju opisi Pariza koji je stvoren za ljubav, romantiku i ljubavnike!

St Petersburg Niske temperature su kao stvorene za stiskanje uz nekoga, a teško je odoljeti i svim tim votka-barovima koji mame promrzle ljubavnike.

Sevilla Zabave do kasno u noć, ritam flamenca... Osim toga, danas je Sevilla glavno trgovačko središte južne Španjolske i obiluje umjetničkim blagom, pa je i zbog toga meta mnogih turista.

Tangier Ovaj marokanski grad začina nekada je bio hedonističko okupljalište pisaca i špijuna iz cijelog svijeta, a još uvijek ubrzava puls svakom putniku koji se odluči tamo provesti neko vrijeme.

Stockholm Glavni i najveći grad Švedske, hladan na površini, a topao ispod površine - tako ga opisuju. Znate one situacije kada shvatite da ste se zagrijali za nekoga koga poznajete već neko vrijeme - tako je i s ovim gradom.

Istanbul Nekadašnje središte Otomanskog Carstva, a danas sjecište istoka i zapada zaustavljeno u vremenu. Grad je prepun klubova, fensi dućana, restorana i egzotičnih nota.

Prethodni članci:

arti-201003100331006 arti-200911120131006 arti-200911040268006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali