PRODAVAČICA 'PUKLA' / Uzela mikrofon i sve im sasula na razglas: 'Zaposlenike tretiraju kao go*na... Je*eš ovaj posao, dajem otkaz!'

Amerikanka Beth McGrath pobrala je samo pohvale na društvenim mrežama nakon što je na vrlo brutalan način za njezine poslodavce dala otkaz preko razglasa

20.9.2021.
12:05
Profimedia, Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je otkaz o kojem će se pričati godinama.

Amerikanka Beth McGrath, prodavačica na odjelu elektronike u popularnom trgovačkom lancu Walmart, prošlog tjedna odlučila je da joj je dosta uvjeta u kojima radi, no da daje otkaz odlučila je objaviti preko razglasa u trgovini - kako bi čuli i njezini šefovi, ali i kupci koji su se tada tamo zatekli, piše Indy100.

"Pozor, Walmartovi kupci i zaposlenici, ja sam Beth iz elektronike. Radim u Walmartu gotovo pet godina i mogu reći da ovdje svi rade previše i premalo su plaćeni. Šefovi i kupci se svakoga dana loše odnose prema nama. Kad god s tim imamo problema, kažu da nas je lako zamijeniti", govorila je Beth na razglas, tako da je svi u trgovini čuju.

'Ti si moja heriona'

"Dosta mi je da me svi prave ludom. Ova kompanija svoje starije zaposlenike tretira kao go..a", kazala je pa jednog od šefova nazvala "perverznjakom", a drugo dvoje prozvala zbog njihova odnosa prema zaposlenicima.

"Sramite se jer tako tretirate zaposlenike. Nadam se da tako ne razgovarate s članovima svoje obitelji", kazala je McGrath te dala potporu svojim kolegama. "Walmart ne zaslužuje imati vas. Je.o menadžment, je.o ovaj posao, dajem otkaz", zaključila je svoj govor prodavačica.

Na Facebooku je objavila snimku svog neuobičajenog davanja otkaza i pobrala samo riječi hvale. "Ti si moja heroina", "Super si im rekla", "Volim Beth iz elektronike", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Možda će te zanimati

'TO JE STAJALO ŽIVOTA NEKOLIKO TISUĆA LJUDI' /

Šprajc očitao bukvicu Berošu zbog Lauca: 'Šteta što ministru moramo pokvariti ovako glupu izliku za tako smrtno ozbiljnu stvar'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali