Play ponuda

Zrinka Cvitešić u novoj kampanji Matije Vuice

shimmer fallback

Na ovosezonskom, 23. Schwarzkopf Cro A Porteru, koji će se održavati od 9. do 12. 04. 2014., novu kolekciju predstavit će i dizajnerica Matija Vuica.

9.4.2014.
10:56
Play ponuda

Modnu priču o nastanku ove kolekcije ispričala je sama dizajnerica:

'Ljudski duh ne poznaje ni vrijeme ni prostor. Ako mu se prepustite, on može lutati kroz povijest da bi stvorio sadašnjost ili predviđao-maštao budućnost. Nema granica.

Prepuštajući mu se, tražila sam iskru koja će večernju haljinu holivudske dive oplemeniti nekim novim, začudnim detaljima. Kroz pitanja gdje su granice modnog izričaja, da li moda ocrtava povijesni trenutak, zašto uvijek crpimo iz povijesti da bismo oplemenili sadašnjost.... stvarala sam ovu kolekciju kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koja se pretvara u glamuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu.

Etno detalji, stari preko 100 godina, u kombinaciji s modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić.

Kombinirajući različite čipke u svoj vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom. A što je ženska ljepota? Ona iscrtana kistom umjetnika, ona upakirana u prekrasnu haljinu ili ona sto se krije ispod burke afganistanske žene? Ljepota nema granica.....'

Play ponuda
Play ponuda