Duplo jeftinije cijene: Zaletjele smo se u PEPCO da vidimo što se nudi i našle smo brdo toga za malo novca

Ponuda je zaista bogata, ali smo ostale blago zatečene veličinom samog dućana

21.7.2017.
11:20
Redakcija

Ne, uopće nećemo izmišljati da nismo šopingholičarke, pogotovo kada na naše prostore stigne neki novi dućan svega i svačega po malim cijenama. S nedavnim otvorenjem poljskog PEPCA, ali i samim njegovim najavljivanjem, rasla je i naša znatiželja da otkrijemo čemu takva pomama za ovim dućanom.

Nije nam bilo druge nego skoknuti do PEPCA (na Radničkoj u Zagrebu) i proučiti doslovno svaku policu i svaki kutak. Ono što smo odmah zamijetile jest mnogo odjeće (najviše za djecu) i sitnica za uređenje doma, a premalo fora odjevnih komada za odrasle i ponajviše ženskih badića (možda su ih rasprodali?).

No, ono što je najvažnije jest da nismo ostale razočarane ni ponudom ni cijenama, koje su zaista povoljne da povoljnije ne mogu biti, s obzirom na to da su slične stvari u drugim ovakvim lancima dvostruko skuplje. Moramo priznati da smo ostale zatečene veličinom PEPCA koji smo zamišljale mnogo većim; možda je u inozemstvu situacija drukčija.

Što se tiče ponude, našle smo dosta toga zanimljivog od odjeće, obuće, igračaka, sitnica za kuhinju, kupaonicu, spavaću i dnevnu sobu te za kućne ljubimce. Pa...krenimo sa šopingom :)

Kuhinja

Kupaonica

Igračke

Pribor za školu

Spavaća i dnevna soba

Odjeća

Obuća

Životinje

Ostalo

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali