Tammi Jonas, žena iz Oregona koja već dugo živi u Australiji, ima zaista jedinstvenu priču. U vrijeme kada je svijetom zavladao trend vegetarijanstva, ova zagrižena vegetarijanka, silom prirodnih zakona, počela je jesti meso i ne samo to - postala je mesarica.
Tijekom svoje treće trudnoće prije deset godina Tammi je osjetila neopisivu želju za mesom koju je utažila burgerom. U tom trenutku sve se promijenilo. Zbog izbjegavanja mesa postala je ekstremno anemična i njezino je tijelo trebalo više od hrane bogate željezom.
"Bila sam na poslu i sinulo mi je 'burger bi mogao poraviti ovo'", kaže Tammi, misleći pritom na anemiju. Počela je uvoditi natrag u prehranu crveno meso, pazeći ritom da su životinje ubijene po etičkim pravilima. Nakon nekog vremena shvatila je da nema povratka na vegetarijanstvo.
S obzirom da je odrasla na farmi u Oregonu, odlučila se vratiti korijenima te se nakon nekog vremena s obitelji preselila na imanje i sa suprugom odlučila osnovati farmu na kojoj će uzgajati, kako kaže, sretne i ukusne svinje. "Odmah sam znala da ćemo uzgajati svinje jer je riječ o životinjama koje su najgore tretirane u mesnoj industriji", otkriva Tammi.
"Osjećam da je najpoštenije kada jedem meso životinja koje nisu osjećale strah ni bol. Jednostavno su do jednog trenutka bile žive", iskreno će mesarica koja čini sve kako bik svoje životinje usmrtila na najmanje okrutan način.