Severinin bivši se 'bacio' na dizajniranje odjeće

Bivši top-model i bivši Severinin dečko - Adnan Taletović, okušat će se kao modni dizajner.

22.11.2011.
20:55
VOYO logo

Jedan od naših najuspješnijih manekena, kojeg su obožavali Karl Lagerfeld, Valentino, Gianni Versace, a ponajviše od svih Naomi Campbell, s kojom je i ljubovao – Adnan Taletović – hrvatskoj publici predstavit će se i kao modni dizajner.

Inspiraciju je dobio proučavajući lik i djelo Marka Pola i njegova putovanja. Poseban trud uložio je u košulje od najfinije kineske svile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju prvu kolekciju, bivši Severinin dečko, koji trenutačno živi i radi u Hong Kongu predstavit će na nadolazećem Dreft Fashion Weeku, koji će se održavati od 24. do 26. studenog. A zanimljivo je i to što će njegova kolekcija prvo biti prikazana u Zagrebu, a tek onda u Parizu.

'Kolekcija je bogata motivima putovanja i avanturama Marka Pola koji je 16 godina živio pored Šangaja u gradu Suzhou i Hongzhou, koji su najpoznatiji centri proizvodnje svile u Kini i Aziji. Moje svilene košulje napravljene su također u Suzhou i to od svile vrhunske kvalitete. Na svakoj košulji ugravirana je poruka, ujedno i ručni rad kineskih umjetnika koji nose poruke o legendi Marka Pola', ispričao je Adnan koji svojoj svilenoj kolekciji poklanja puno pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Istu umjetničku metodu oslikavanja sam primijenio na traperice i tenisice. Želim naglasiti da kolekciju prvo želim pokazati u Hrvatskoj, a potom u Parizu na internacionalnom Pret-a-porter showu', nadodao je Adnan.

Inače, poznati maneken Adnan Taletoviću pojavio se i u Severininom spotu za pjesmu Da si moj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo