Penelope ne treba duboki dekolte da privuče pažnju

Odjevena u crnu Givenchyjevu dolčevitu, raspuštene kose i s vrlo malo šminke, jedna od najseksipilnijih glumica na svijetu na rujanskoj naslovnici časopisa W pokazala je samozatajnu stranu.

Dok je Monica pokazala svoju vamp-stranu za brend rublja Agent Provocateur, njezina starija sestra Penelope Cruz u prilično ‘konzervativnom’ izdanju (crna Givenchyjeva dolčevita s ogrlicom i rukavicom Yves Saint Laurent) pozirala je za rujansku naslovnicu časopisa W.

Unatoč tomu što Mert&Marcus ovom naslovnicom možda i aludira na osamdesete godine, Penelope je još jednom pokazala zašto je jedna od najljepših i najseksipilnijih žena na svijetu, pa makar bila i zakopčana do grla te jedva primjetno našminkana.

Naslovnicu prati i crno-bijeli editorijal s Penelope u glavnoj ulozi, a 38-godišnja glumica u intervjuu se prisjetila prve audicije, kako je upoznala Woodyja Allena, a otkrila je i što ju je inspiriralo da postane glumica.

‘Moj omiljeni Almodovarov film je Tie Me Up! Tie Me Down!, zbog njega sam i postala glumica. Taj me film uvijek rasplače’, otkrila je Penelope.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr