sve je moguće / Ostvarila svoj san: u nesreći ostala invalid, no do oltara je uspjela prošetati

Image
Foto: Instagram

Bila je ustrajna u svom naumu i uspjela ostvariti najveću želju

29.11.2018.
12:38
Instagram
VOYO logo

Ally Grizzard, dvadesettrogodišnja paraplegičarka ostvarila je svoj san nakon što je prije tri godine doživjela tešku prometnu nesreću koja joj je oštetila kralježnicu

Naime, tri godine unazad, Ally je automobilom udarila u kamion te su joj doktori rekli da nikada neće moći ponovno hodati jer joj je kralježnica bila teško oštećena. Sedam je mjeseci provela u "The Shepherd" centru u kojem je pohađala stalne fizičke terapije kako bi se pokušala što bolje oporaviti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu ju je tadašnji dečko Amos zaprosio, a ona je odlučila kako neće u kolicima doći na svoje vjenčanju. "Noć kada me zaprosio, poslala sam poruku svom terapeutu ako je spreman trenirati sa mnom kako bih uspjela prošetati do oltara", rekla je, piše Daily Mail

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenirala je godinu i pol, a na veliki dan je, koristeći proteze za noge te u pratnji oca i očuha, uspjela prošetati do oltara gdje ju je čekao zaručnik. Čak je i izvela prvi ples na pjesmu Ed Sheerana "Thinkin' Out Loud".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslala je poruku svima onima koji se bore s istim problemom te im poručila da ne odustaju te da i dalje mogu voditi normalan život bez obzira na težinu situacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo