Play ponuda

Modne lekcije prve dame američke mode

shimmer fallback

Diane von Furstenberg modna je heroina milijuna žena. Njene haljine na preklop i nevjerojatna umjetnost usklađivanja nespojivog pripadnicama ljepšeg spola olakšala je život.

2.2.2011.
15:25
Play ponuda

Iza modne marke DVF stoji kreatorica Diane von Furstenberg, žena koja je od 1972. osvajala svijet fascinantnim haljinama na preklop i živopisnim uzorcima. Čitateljima Glamoura otkrila je četiri modna trika.

1. Postignite uravnoteženost uzoraka jednobojnim detaljem 'Na ovaj način će uzorak biti manje zastrašujući. Nosite jednobojne stvari uz malenu ili ogromnu torbicu s uzorkom ili jednobojnu torbu uz haljinu s megauzorkom. Tajice u boji djeluju jednako dobro', kaže Diane von Furstenberg, a s njom se slaže i Jean Paul Gaultier koji svoje uzorke prezentira na sličnom principu.

2. Leopard uzorak "Ništa nije tako ženstveno i tako efektno kao uzorak leoparda," kaže DVF. Ona osobno zapravo smatra da je leopard uzorak neutralna stvar, nešto poput bež haljine.

3. Pokrenite se "Uzorak nije tek slika koju stavljate na tijelo. Pogledajte kako se miče dok hodate. Uzorci mogu ponekad povećati ili smanjiti dio tijela koji pokrivaju. Zato se promotrite dok hodate pred ogledalom," objasnila je DVF.

4. Kombinirajte slične uzorke "Kako se bez imalo straha upustiti u kombiniranje uzoraka? Važno je da su boje usklađene, čak i ako uzorci nisu jednaki. Primjerice, sad su posvuda crno-bijeli ili kobalt plavi uzorci. Kombinirajte smjelo," savjetuje DVF.

Vezani članci:

arti-201010070258006 arti-201101210499006 arti-201011220290006

Play ponuda
Play ponuda