I muškarci počeli nositi odjevni predmet koji su do sada nosile samo žene

Odnedavno su muškarci prigrlili odjevni predmet kojeg su se dosad usudile nositi samo one žene koje su svakodnevno odrađivale setove trbušnjake: odrezane majice!

Muškarci u odrezanim majicama definitivno su novi modni hit, pogotovo ako ćemo vjerovati društvenim medijima.

Dizajneri muške odjeće već pet godina prikazuju modele u skraćenim majicama na modnim pistama, no ludilo je počelo tek nakon što se rap pjevač Kid Cudi u crvenom odrezanom topu pojavio na Coachella glazbenom festivalu prije četiri mjeseca.

Njegov izgled privukao je pozornost mnogih djevojaka, ali i mladića, te su uskoro dečki masovno počeli bez pardona pokazivati svoje trbušne mišiće i pivske trbuhe na Instagramu, Twitteru i Tumblru, koristeći hashtagove (tj. oznaku ljestvi) #Boysincroptops2014 i #croptopmovement.

Uz najnoviju popularnost, mnogi su se sjetili iz naftalina izvući Johnnyja Deppa koji se u odrezanoj majici pojavio u seriji ’21 Jump Street’ prije više od 25 godina.

Tinejdžerke vrište, a ni ponešto starijim ženama nije svejedno, no ako ste mislili da je ovaj trend ostao rezerviran za metro i slične seksualce u SAD-u, znajte da su se odrezane majice pojavile u širokoj ponudi, te samo očekujemo da je i naši muškarci prihvate.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr