Iako je 46 godina starija, u jednakoj haljini izgleda puno bolje od mlade pjevačice

Modni ‘sukob’ dviju zvijezda pokazao je da dobar stil ne poznaje dobne granice, ali i da mlađe ne mora uvijek biti slađe.

Oscarom nagrađena 68-godišnja glumica Helen Mirren snimljena je u crvenoj čipkastoj haljini s potpisom Dolce & Gabbana koju je prije samo nekoliko tjedana nosila 22-godišnja pjevačica porijeklom s Kosova Rita Ora.

Dok je glumica ovu haljinu koja je sezala sve do poda nosila s identičnim nakitom kao i mlađahna Rita, Helen je to napravila mnogo elegantnije dopuštajući da njezine prirodne obline budu u prvom planu. S druge strane, Rita je haljinu odjenula na body leopardovog uzorka koji se nazirao kroz čipkastu haljinu.

Mirren je dugogodišnja obožavateljica brenda Dolce & Gabbana i često je se može vidjeti u haljinama s njihovim potpisom. U kompletu s ovom haljinom idu upečatljive i blještave naušnice te velika ogrlica u obliku krunice, za čim su posegnule obje zvijezde.

I dok je Ritina karijera posljednjih mjeseci znatno osnažila, mlada pjevačica mora poraditi na stilu i eleganciji, a savjete joj može udijeliti mnogo iskusnija i trostruko starija Helen, koja je u ovom modnom okršaju definitivno trijumfirala.

Povratak na Net.hr