MAMA OTKRILA GENIJALAN NAČIN ZA ČIŠĆENJE GADNIH MRLJA NA ODJEĆI: / 'Sve sam isprobala, ali ovo radi savršeno. Sve imate doma'

Image
Foto: Screenshot Facebook

Pri čišćenju jakne jedna mama upotrebila je priručna sredstva za čišćenje kuhinje koja je već imala doma i ostala je zadivljena rezultatom

28.2.2020.
20:30
Screenshot Facebook
Play logo

Djeca često doma dolaze prljava, stoga je za svakog roditelja jako važno da uvijek ima neko učinkovito sredstvo za čišćenje kako bi se uklonile tvrdokorne mrlje.

Jedna je mama u grupi na Facebooku "Mrs Hinch Made Me Do It" podijelila fotografije s prljavom jaknom svoje pokćerke te je opisala kako je uspjela očistiti mrlje s njega, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što sam sve isprobala, pomislila sam kako nemam ništa za izgubiti ako jaknu pokušam očistiti na svoj način. Da nisam uspjela, kupila bih joj novu", napisala je.

Pri čišćenju jakne upotrebila je priručna sredstva za čišćenje kuhinje koja je već imala doma i ostala je zadivljena kada je vidjela kako su mrlje nestale.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Jakna izgleda kao nova'

Najprije je cijelu jaknu našpricala sa sredstvom za uklanjanje plijesni, a onda ju je stavila na pranje u vešmašinu na 90°, a umjesto deterdženta za rublje stavila je tabletu sa sredstvom za pranje suđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jakna sada izgleda kao nova, čak sam očetkala krzno na kapuljači kada sam je izvadila iz vešmašine. Uštedjeli smo pravo malo bogatstvo koje bi inače potrošili na kupnju nove jakne", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali pratitelji u grupi bili su šokirani nevjerojatnom transformacijom.

"To je zaista impresivno", "Odličan posao!", "Wow, sjajno izgleda", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo