Play ponuda

VELIKA POBJEDA: / Zvjerski mučili psa i isčupali mu uši, a mi smo ga uspjeli spasiti!

Image
Foto: Facebook

Nana je bila potpuno izmučena, kada su je pronašli. Ova, oko 8 godina stara ženka, prethodnim je vlasnicima služila samo za rasplod.

29.9.2015.
15:27
Facebook
Play ponuda

Nakon što im je postala beskorisna, ostavljena je na ulici. Pokupili su ju volonteri koji skrbe za pse lutalice. Od brojnih se rana liječila mjesecima, ali dobri ljudi koji su ju posvojili, Nani su bili dovoljni da ponovno bude pas kakav je oduvijek trebala biti. Sretan i pun energije!

shimmer fallback
shimmer fallback

Nanu je posvojila Stephanie Doris. U trenutku kada se ova nesretna ženka našla u prihvatilištu, Stephanie nije željela imati psa, pogotovo ne Pit bulla. Međutim, nabasala je na fotografiju Nane i molbu volontera da ju netko ipak udomi.

"Niti danas mi nije potpuno jasno što se to u meni pokrenulo, da sam odlučila prihvatiti Nanu u svoj dom. Ono što sigurno znam jest kako je to bila jedna od najboljih odluka u mojem životu", opisuje Stephanie.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nana i Doris živjele su u blizini plaže, u Kaliforniji. Često su odlazile na plažu, gdje se Nana mogla slobodno trčati, a voli se i kupati. To je ubrzalo njezin oporavak. Sada žive u Nevadi, gdje je kupanje u dvorištu jednako dobro.

"Nana jako voli život. Obožava se izležavati, a najviše joj se sviđa kada ju češkate u blizini uha. Totalno se raznježi", opisuje svojeg psa Doris.

Dirnuta sudbinom koju je imala Nana, Stephanie se angažirala u promociji pasmine i zaštiti od zlostavljanja životinja. Naninu je priču plasirala na društvene mreže, a vlasnica i njezin pas aktivni su članovi udruge koja se bavi zaštitom ove pasmine.

Nana ne čuje, pa se oslanja na sluh i kontakt uspostavlja očima. Ta njezina prilagodba učinila ju je psom koji izaziva simpatije. Njezina vlasnica to dobro koristi, na društvenim mrežama, kako bi potaknula i druge da starijim, zlostavljanim psima, posebice pit bull pasmine, pokušaju pružiti drugu šansu i udomiti ih.

Play ponuda
Play ponuda