PA KAKAV JE OVO SVIJET?! / Sirotu kujicu upucali 17 puta: Prošla je neviđeni teror, ostala bez očiju i uha, ali ima važnu zadaću

Image
Foto: maggiethewunderdog/Instagram
Image
Foto: maggiethewunderdog/Instagram

Osmogodišnja Maggie zaista je čudesan pas s obzirom na sve poteškoće i teror kroz koji je prošla kako bi preživjela i konačno pronašla svoj siguran dom

3.2.2022.
20:20
maggiethewunderdog/Instagram
VOYO logo

Pas Maggie je pravo čudo - uspjela je u Libanonu preživjeti teške povrede i postati heroj u Ujedinjenom Kraljevstvu. Osmogodišnja kujica bila je skotna kada je pronađena u jednoj kutiji u Lebanonu, a bila je propucana sa 17 metaka. Nastradalo joj je lijevo oko i uho te joj je bila slomljena vilica, piše 12tomatoes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psa je spasila organizacija "Wild At Heart", a usvojila ju je Kasey Carlin iz Brightona u Engleskoj. Život Maggie je sada potpuno drugačiji. Postala je inspiracija ljudima koji vole životinje u cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DIRLJIV OPROŠTAJ OD PRIJATELJA Pripadnici HGSS-a tuguju za Melom: /

'Hvala mu za sve akcije u kojima je sudjelovao'

Njoj je posvećen i Instagram profil koji ima preko 499 tisuća pratitelja. Postala je terapijski pas i često posjećuje ljude u bolnicama, domovima za starije i sveučilištima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što se dogodilo Maggie je užasno, ali ako njezina priča može naučiti i inspirirati druge da učine nešto dobro, onda mi možemo učiniti svoj dio i svijet učiniti malo boljim", rekla je Carlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo