NEOČEKIVANI SUSRET

‘SLEDILA SAM SE’: Djevojka na ulici prepoznala psa kojeg je njena obitelj dala drugima prije 10 godina

Iako internet ponekad može biti stvarno grozno mjesto, Facebook grupa ‘Dogspotting‘ pravo je mjesto suosjećanja i brige za druge, kao i velikog broja psećih slika i videa.

A te slike ponekada prate i priče, poput priče Kate Griffin (24) i njene cockapoo Cami, te njihove desetogodišnje razdvojenosti.

Priča je postala viralna te ju je u manje od dva dana lajkalo 28 tisuća ljudi iz razloga koje ćete uskoro i sami razumjeti, piše NY MAG.

Gubitak voljene prijateljice

Priča počinje prije deset godina, kada su se djevojčini roditelji razveli te, zbog ionako velikih problema prouzrokovanih zajedničkim skrbništvom, odlučili dati Cami na usvajanje u neki stabilniji dom.

Babysitterica obitelji pronašla je psu stalnu obitelj, i to je bio posljednji put da su Griffin i njena sestra ikada vidjeli Cami.

“Bile smo totalno shrvane, ali moja je mama rekla da je tako najbolje”, ispričala je Griffin, koja je već odavno napustila svaku nadu da će ikada više ponovo vidjeti svoju Cami.

Neočekivan susret

Sve do utorka, kada je šetala svojim susjedstvom i ugledala psa koji je izgledao baš poput njenog psića.

“Vraćala sam se iz Starbucksa i vidjela dva psa s druge strane ulice. Jedan je bio veći, crni i čupavi, koji je izgledao kao mješanac njemačkog ovčara, a drugi je bio manji, boje karamele.”

Griffin je odmah počela razmišljati da li bi taj pas mogla biti njena Cami, iako joj je bilo jasno kako to baš i nije vjerojatno jer bi Cami imala već 15 godina.

“Nikako se nisam mogla odlučiti da li da prijeđem cestu. A onda sam jednostavno odlučila, k vragu sve, učinit ću to.”

Griffin kaže kako se pokušavala “ponašati nonšarlantno”, te je rekla ženi koja je vodila pse da kako su slatki i pitala ju je kako se zovu. Žena joj je odgovorila da se veći pas zove Riley, a drugi je bio Cami.

“Sledila sam se. Samo sam rekla ‘O, moj Bože, mislim da je to moj pas”, rekla je Griffin.

“Šetačica me je pogledala pomalo zbunujeno i rekla ‘Već joj je 15 godina, jako je slatka, obitelj ju je dobila od druge obitelji koja ju je morala dati.’ A ja sam samo rekla ‘Moja je obitelj dala mog psića. To je ona.'”.

Cami i Griffin su se fotografirale zajedno, a fotka je postala viralna na Dogspottingu. Šetačica je pustila Griffin da malo ona šeta svoju Cami.

“Sjela sam pored nje i samo govorila ‘Cami!’, i nakraju mi je prišla i počela mi lizati lice”, rekla je Griffin.

“Pogledala je ravno u mena i ja sam gotovo pukla. Morala sam sama sebi govoriti da jednostavno uživam u trenutku i budem sretna što sam ju srela, a n da tugujem koliko je vremena prošlo.”

Znak za miran odlazak

ZAPLAKALA OD SREĆE: Djevojčica presretna nakon što joj se vratio davno nestali prijatelj

Nastavile su šetati i došli do njene kuće.

“Kunem se da se Cami malo okrenula kao da ide u kuću. Zato što je to ista kuća u kojoj je odrasla. Tada sam joj morala reći zbogom te sam ju zagrlila i zahvalila ženi i rekla joj koliko mi to znači.

Griffin je rekla kako nije tražila nikakve kontakt informacije o Caminim vlasnicima kao i da ne misli da će ju ponovo susresti.

“Mislim da je tako najbolje. Stvarno sam osjetila da je to znak jer uskoro se namjeravam preseliti u veći grad te više neću ni biti puno u kraju u kojem sam odrasla. Samo sam sretna što sam ju vidjela još jedan posljednji put.”

Povratak na Net.hr